• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I.M.

30.08.2021

19:34

DUŠAN UŠAO U KAFANU U PETAK, A IZAŠAO U NEDELJU! Popilo se 10 litara rakije, piva se ne zna broj, A SLAVIO SE ULAZAK U ZADRUGU?!

I.M.

Vesti

DUŠAN UŠAO U KAFANU U PETAK, A IZAŠAO U NEDELJU! Popilo se 10 litara rakije, piva se ne zna broj, A SLAVIO SE ULAZAK U ZADRUGU?!

Podeli vest

Dušan Jovanović zvani Žiška (27), jedan od kandidata za ulazak u rijaliti “Zadruga”, verovatno je čovek kome je uspelo da obori rekorde sati provedenih u kafani

Ovaj Požežanin je puna tri dana, bez pauze, sedeo za kafanskim stolom jednog čačanskog bircuza, menjao društvo, muziku i piće... Tri dana je gostio sebe i ostale, i potom, na čuđenje konobara, kao gospodin čovek ustao i laganim hodom otišao kući.

- Samo se prošlog petka pojavio u kafani, izvrnuo džepove pred nama, i kazao nam da dok sve ne potroši on ne izlazi iz naše kafane. Bilo je tu dosta novca... Problem je bilo tokom noći, jer smo morali da krišom od inspekcije zatvaramo lokal, a pored njega je uvek bio jedan od konobara – ispričala nam je konobarica čačanske kafane u kojoj je Dušan, inače Požežanin, proveo rekordnih nepunih 74 sata. A tačno vreme provedeno u kafani je upravo ona zabeležiila.

Foto: I.M.

- Ne znam tačno koliko se popilo, ali ono što mogu da vam kažem je da je Dušan sa svojim društvom za ovo vreme popio skoro deset litara rakije, piva se ne zna broj, a kada se treznilo “gasilo” se koka kolom i kiselom.

Za tri dana Dušanu je na uvce sviralo čak četiri orkestra. Nikada nije bio bez violiniste i harmonikaša, a trubači su povremeno dolazili i odlazili, praveći štimung o kome će se dugo još prepričavati u čačanskom kraju.

- Bilo je to moje oproštajno veče, ustvari večeri, pred ulazak u Zadrugu, što je moj životnoi san. Prošle nedelje sam bio na razgovoru u produkciji ovog rijalitija i očekujem poziv za ulazak – kazao nam je Dušan, čija je životna priča nesvakidašnja.

Foto: I.M.

- Ja sam čovek koji je promenio tri prezimena, ne svojom voljom. Gosti su mi u kafani gde sam radio ostavljali bakšiš u dijamantima. Prošao sam pola sveta, proživeo ono što većina neće za tri života, a tek mi je 27 godina. Detalje bih ostavio za gledaoce Zadruge. Bio sam u vezi sa raznim rijaliti zvezdama, mnoge su me finansijski ojadile. Živeo sam i u Švedskoj jer sam tamo pobegao zbog ljubavne afere. Otuda sam se opet vratio jer sam se spetljao sa ženom direktora klinike gde sam radio.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Srbija

pre 2 godine

Hahahahah kakav doktor, ovakvi treba da pobede u rijalitiju!

Kafe Zale

pre 2 godine

Ti si za nas,ako tamo ne prodjes javi se kod nas???#ziska

Dubravka

pre 2 godine

Sto nisi otisao s Milijanom, i onako si je vijao po Pozegi....ccccccccc....hoces da napravis haos u Zadruzi kao što si u Požegi.....hahahaha

Nikola Pavlovic

pre 2 godine

Ahahahahahq, kakav brat!!! Cuo sam ja za ovog lika, nije njemu ovo prvi put, ahahaah ???

Sandra

pre 2 godine

Dule je divan dečko,zanimljiv, pun je pozitivne energije. Volela bih da mu se ostvari želja - da uđe u Zadrugu 5.Naravno glasaću za njega! Želim mu svu sreću!

Milan

pre 2 godine

Bas za pohvalu,i uzor za mladje generacije!!! Zemljo otvori se

milica

pre 2 godine

Zaista divan covek pre svega, Dule uz tebe smo!

Mikica Avramović

pre 2 godine

Zbog ovakvih opstajemo kao narod. Napred Dule nalred Žiško!!!

Rooki

pre 2 godine

Ovakva osoba nam je potrebna na tv-u. Covek koji izdrzi 3 dana u kafani, moze da izdrži sve. Treba ovakve ljude pustati u rijaliti, a ne one starlete... Samo napred Dule, rusis sve kule. Čačak je uz tebe!

Normalac

pre 2 godine

O ovome pišete? Gadovi, bede ljudske, koje vrednosti propagirate?

Ljiljana

pre 2 godine

Svedska je uz tebe! Pozdrav iz Stockholm-a!!!

Vojo

pre 2 godine

Gde si bio ti kad je Bozika po 7 dana bio u kafani. Ti si decko mala maca. Bozika je za zadrugu

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set