• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Subotičke.rs

16.09.2021

16:10

TUGA, ČETIRI LAVIĆA UGINULA U ZOOLOŠKOM VRTU! Uzalud su ih posetioci tražili pogledom, uskoro su za sve OKRIVILI LAVICU?!

subotičke.rs

Vesti

TUGA, ČETIRI LAVIĆA UGINULA U ZOOLOŠKOM VRTU! Uzalud su ih posetioci tražili pogledom, uskoro su za sve OKRIVILI LAVICU?!

Podeli vest

Lavica Kiara sredinom jula omacila je četiri mladunčeta, ali su sva četiri lavića na žalost uginula, saznaju Subotičke.rs u Zoološkom vrtu na Paliću

Iz Zoološkog vrta su poručili da je lavica bila mlada i da nije znala sa mladuncima, ali i da je pitanje da li je imala dovoljno mleka za sva četiri mladunčeta, tim pre što, kako su istakli, briga o lavićima nije ista kao briga o domaćim mačkama kojima je lako prići.

Mediji su u julu izvestili da se lavica omacila i da je sve prošlo u najboljem redu, ali da je već tada ljubomorno čuvala i skrivala laviće od radoznalih pogleda.

Sve je isplivalo na video nakon što je više čitalaca portala Subotičke.rs prijavilo redakciji da u Zoološkom vrtu nije videlo laviće. Nedoumica je trajala sve dok sa Palića nije stigla tužna vest da lavići više nisu živi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pera

pre 2 godine

budale ..to se odmah proceni i o mladuncima se posebno brine ...

Srba

pre 2 godine

Очигледно тамо раде и о животињама воде рачуна дебили….

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set