• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj.S.

25.09.2021

14:35

PETKOVIĆIMA JE IZGORELA KUĆA, U TRENU OSTALI SU BEZ IČEGA! Pukom srećom sačuvali goli život, sada im je SAMO TO I PREOSTALO/FOTO/

LJ.S.

Vesti

PETKOVIĆIMA JE IZGORELA KUĆA, U TRENU OSTALI SU BEZ IČEGA! Pukom srećom sačuvali goli život, sada im je SAMO TO I PREOSTALO/FOTO/

Podeli vest

U petak uveče nešto pre 23 sata izbio je požar na porodičnoj kući Petkovića u kuršumlijskom naselju Bolnički potok, a samo pukom srećom svi ukućani su na vreme izašli iz nje

U potpunosti je izgoreo krov, sva konstrukcija, a vatrogasci su do četiri sata iza ponoći gasili požar. Prema informacijama do kojih smo došli, požar je izbio na konzoli koja je na krovu.

-Tu nam je bio moj prijatelj, majstor radili smo kupatilo jer ga do sada nismo imali. Oko 22,30 sati otišao sam da donesem nešto iz prodavnice, kada me je pozvala starija ćerka sva uplakana i rekla da nam gori kuća. Probali smo sami da ugasimo, varničilo je na sve strane, kao vatromet, a krov i kompletna konstrukcija su goreli- kaže Dejan Petković (41).

Foto: LJ.S.

Spašavali goli život! Petkovići ispred devastirane kuće

On dodaje da je pukom srećom primećen požar, jer je njegov prijatelj dok su ga svi čekali u kući, čuo da nešto pucketa te su mislili da je kiša. Kada su otvorili vrata, videli su da zapravo gori krov.

- On je izneo moju ćerku iz kuće i u tom momentu sm stigao pošto je prodavnica blizu. Sve smo probali da obuzdamo vatru, ali uzalud. Evo, imam opekotine po celom telu- kaže Petković, kojem je u jednom trenutku sve nestalo.

Foto: LJ.S.

 

Vatra je progutala kuću i sada ih ostavila na ulici.

- Starija ćerka mi je kada se sve stišalo rekla: „Tata, opet smo na nuli“ i to je ono što je poražavajuće, a tek smo se malo sredili, s obzirm da samo ja radim u „Simpo ŠIK“ i primam minimalac. Deca su noć završila kod komšija, a supruga i ja u hitnoj. Ona je čak dva puta pala tokom noći - priča očajan Dejan. 

Kaže da ne zna gde će sada. Nemaju para da privatno stanuju. Najverovatnije će decu u komšiluk, a on i supruga Biljana (36) spavaće u delu dnevne sobe koji nije izgoreo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set