• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

25.10.2021

08:40

Jutro hladno, tokom dana sunčano, do 17 stepeni!

Tanjug/Nenad Mihajlović

Vesti

Jutro hladno, tokom dana sunčano, do 17 stepeni!

Podeli vest

Danas će u Srbiji jutro biti hladno, mestimično sa maglom i slabim mrazem, a u toku dana sunčano sa najvišom dnevnom temperaturom do 17 stepeni


Samo će se ponegde na istoku i jugoistoku Srbije magla ili niska oblačnost zadržati pre podne, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće slab i umeren, u košavskom području jak, jugoistočni vetar, a na planinama i na jugu Banata sa udarima olujne jačine. Najniža temperatura od -3 do 4 , a najviša od 13 do 17 stepeni.

U Beogradu će jutro biti hladno, u pojedinim delovima grada slab mraz. U toku dana sunčano i vetrovito. Duvaće umeren i jak jugoistočni vetar. Najniža temperatura od -1 do 4, najviša oko 16 stepeni.


Prema prognozi za narednih sedam dana, u Srbiji će u većini dana pretežno sunčano, uz prolaznu umerenu oblačnost u sredu i za dane vikenda.

Jutarnje temperature će biti u manjem porastu, a dnevne će se zadržati u granicama proseka za poslednju dekadu oktobra. Jutarnja magla biće lokalizovana na kotline zapadne i južne Srbije, dok će u Vojvodini, Podunavlju i Pomoravlju duvati košava, koja će na jugu Banata imati i udare olujne jačine. Košava će u sredu i četvrtak oslabiti, a zatim ponovo početi da duva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set