• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Toppress

20.11.2021

15:25

LOVCI NA KUĆNOM PRAGU, MEŠTANI U STRAHU! Plašeći se zalutalih metaka, nedeljom ne izlaze iz kuća dok se lov ne završi!

Toppress

Vesti

LOVCI NA KUĆNOM PRAGU, MEŠTANI U STRAHU! Plašeći se zalutalih metaka, nedeljom ne izlaze iz kuća dok se lov ne završi!

Podeli vest

Tradicionalno, nedeljom je lov na divljač i to je dan kada lovci obilaze šume i livade ne bi li nesto ulovili. Ali, kako su nam rekli meštani sela Krćevac, više puta do sada lovci su došli (previše) blizu kuća

„Nije prvi put da se ovo dešava, bukvalno su nam ušli u dvorište. Dete je bilo napolju samo sam čula pucanj i u strahu istrčala napolje, fazan je proleteo pored kuće, a lovci njih trojica su bili na oko 30 metara od naše porodične kuće.

Strahujemo, ipak ovde ima dece, ima domaćih životinja oko kuće, ne bi trebali toliko blizu da prilaze“ priča za TopPres zabrinuta majka iz Krćevaca koja se obratila našoj redakciji.

Kako kaže, ovakve situacije su se dešavale i ranije, čak su im jednom prilikom lovački psi udavili živinu.

„Pre dve godine, psi su nam podavili kokoške, zatekli smo ih u dvorištu, lovaca nije bilo nigde. Sada smo ih videli kako tragaju za fazanom baš oko same kuće. Prinuđeni smo da nedeljom budemo u kući i da ne izlazimo napolje dok lov ne prođe“ kaže naša sagovornica.

Ona strahuje i od zalutalih metaka i napominje da zakon o lovu zabranjuje lov u pojasu uz naseljeno mesto. Međutim, u praksi je situacija dosta drugačija i nesavesnim lovcima je teško stati na put.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set