• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

06.12.2021

07:56

Danas oblačno i hladnije, mestimično sa kiša, na planinama sneg!

Vesti

Danas oblačno i hladnije, mestimično sa kiša, na planinama sneg!

Podeli vest

U Srbiji će danas biti oblačno i hladnije, mestimično s kišom, u brdsko-planinskim predelima sa snegom, uz povećanje visine snežnog pokrivača za 5 do 10 cm

Uveče i tokom noći, sneg se očekuje i u nižim predelima. Vetar slab i umeren, na severu i zapadu Srbije severozapadni, u ostalim krajevima južni i jugoistočni, koji će ujutro i pre podne biti u skretanju na severozapadni pravac.

Najniža temperatura od 1 C na severozapadu i jugozapadu do 7 C na jugoistoku, a najviša od 3 do 9 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu oblačno i hladnije s kišom. Vetar slab do umeren, severozapadni. Temperatura bez većeg kolebanja od 2 do 4 stepena, a tokom noći kratkotrajna pojava snega.

Foto: printscreen rhmz

Prema prognozi za narednih sedam dana, u Srbiji će u utorak biti oblačno i hladno, na krajnjem severu suvo, u ostalim krajevima mestimično sa snegom, pa se u brdsko-planinskim predelima očekuje dalje povećanje, a u nižim predelima formiranje snežnog pokrivača.

U sredu malo i umereno oblačno sa dužim sunčanim intervalima i u većem delu suvo, samo na istoku i jugu još ujutro i pre podne oblačno, mestimično sa slabim snegom.

Foto: printscreen rhmz



U četvrtak novo naoblačenje sa zapada koje će usloviti mestimično kišu, na planinama sneg.

U danima potom pretežno oblačno - u petak mestimično s kišom, u brdsko-planinskim predelima sa snegom, a za vikend uz pad temperature sneg se očekuje i u nižim predelima. U ponedeljak suvo.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković
Društvo

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković

Zastavnik Mijodrag Tošković, pripadnik 72. brigade za specijalne operacije koji je stradao prilikom realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav, sahranjen je danas uz vojne počasti u Staroj Pazovi.

18.04.2024

17:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set