• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika/Informer

07.12.2021

21:56

Nesvakidašnje ukrašavanje grada! U SOMBORU "OKITILI" UMRLICE! /FOTO/

Vesti

Nesvakidašnje ukrašavanje grada! U SOMBORU "OKITILI" UMRLICE! /FOTO/

Podeli vest

Nova godina je sve bliža, a praznična euforija već uveliko traje, počelo je i postavljanje rasvete u gradovima širom Srbije

Svi se trude da se oseti duh praznika i da svaka ulica izgleda lepše. Međutim, u Somboru je došlo do ozbiljnog propusta, pa su radnici Javnog komunalnog preduzeća "Zelenilo" okačili svećice na drveće na kojem su zakačene umrlice.

Ukoliko vas put navede u Sombor i tokom dana prošetate ovim gradom, mogli biste da vidite kako su najprometnije ulice okičene, kako je sve uredno i skockano. Ali kada padne mrak, i kada se upale lampice, može se videti ozbiljan propust.

Da li nepažnjom radnika koji postavljaju ukrase, ili iz nekog drugog razloga, ali na drveću ispred Gradske kuće je postavljena novogodišnja rasveta, što na prvi pogled zaista lepo izgleda. Međutim, kada se malo bolje pogleda, lako je uočiti da su praznične lampice postavljene preko umrlica koje se od ranije nalaze tu.

Preko dana to i nije toliko uočljivo, ali kada se uveče upali rasveta i novogodišnji ukrasi zasvetle preko lica preminulih to izgleda bizarno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Petrović kuje planove sa Kaboklom i Jagom!
Košarka

Petrović kuje planove sa Kaboklom i Jagom!

Proslavljeni hrvatski košarkaš i trener Aleksandar Petrović (65) ponovo je preuzeo košarkašku reprezentaciju Brazila, a pre nego što se zaputio u Južnu Ameriku da se prihvati dužnosti, obavio je važne razgovore sa košarkašima "večitih" Brunom Kaboklom i Jagom Dos Santosom koji igraju za tamošnji nacionalni tim.

19.04.2024

13:22

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set