• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

16.03.2015

12:53

BEŽAO NA MOTORU OD POLICIJE pa se vozio kroz tržni centar (VIDEO)

Vesti

BEŽAO NA MOTORU OD POLICIJE pa se vozio kroz tržni centar (VIDEO)

Podeli vest

Kanadska policija morala da obustavi poteru da ne bi stradao neko od građana. Motor pronađen, ludi vozač nije

 

 

Kanadska policija je objavila nesvakidašnji video snimak potere za pomahnitalim motociklistom, koji je bežeći od potera uleteo u tržni centar prepun ljudi i provozao se kroz njega!

Sve je počelo tako što su čuvari reda dobili dojavu da neko divlja motorom po ulicama grada Sarija, a pokušaj saobraćajaca da ga zaustave nije upalio. Pokrenuta je potera, uključio se i helikopter, ali nije vredelo.

 

 

Kada je stigao do tržnog centra u centru grada, motociklista je lagano uleteo unutra, provozao se čak i pokretnim stepenicama, da bi izašao na drugi ulaz i nastavio vožnju. Policija je posle toga odlučila da odustane od dalje potere, da ne bi stradao neko od građana u toj ludoj trci.

Nekoliko časova kasnije motor, za koji se ispostavilo da je ukraden, pronađen je u šumi van grada, dok je i dalje nepoznato ko ga je vozio.

- U policiji sam 19 godina, ovako nešto još nisam video - priznao je novinarima narednik Bil Parmar.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija