• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.10.2015

20:32

EVROPSKA AFERA BODRUM Marin Le Pen pod istragom, kolege glasale umesto nje!

Vesti

EVROPSKA AFERA BODRUM Marin Le Pen pod istragom, kolege glasale umesto nje!

Podeli vest

Poslanica francuskog Nacionalnog fronta u Evropskom parlamentu Marina Le Pen, prekršila je pravila EP jer je u najmanje četiri navrata dozvolila da njene kolege glasaju umesto nje, utvrdila je interna istraga u EP

Le Pen, koja je vođa francuske ekstremne desnice, burno je reagovala na ovu tvrdnju i nazvala optužbe apsurdnim i neosnovanim.

Ona je kazala da su poslanici koji su koristili njenu karticu za glasanje to činili bez njenog odobrenja, jer ju je ostavljala na stolu tokom kratkih izbivanja iz sale.

Šef poslaničke grupe Evropskih narodnih partija (EPP) Manfred Veber je kazao da je očigledno da Le Pen ništa ne zna o demokratskom parlamentarizmu i podsetio je da je glasanje preko posrednika u mnogim evropskim državama krivično delo.

O eventualnim sankcijama protiv Le Pen odlučiće disciplinska komisija EP.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija