• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: beta/informer

06.11.2015

00:24

VAZDUŠNI MOST: London odobrio letove iz Egipta za evakuaciju 20.000 engleskih turista!

Vesti

VAZDUŠNI MOST: London odobrio letove iz Egipta za evakuaciju 20.000 engleskih turista!

Podeli vest

London je odobrio poletanje aviona iz egipatskog letovališta Šarm el Šeik za Veliku Britaniju da bi se vratilo oko 20.000 britanskih državaljana u zemlju, objavila je kancelarija britanskog premijera

Letovi su prekinuti u sredu iz bezbednosnih razloga kada je britanska vlada dobila obaveštajne podatke koji ukazuju da je eksplozivna naprava mogla da bude uzrok pada ruskog aviona u pustinji u Sinaju. U udesu ruskog aviona u subotu poginulo je 224 ljudi.

Odluka o prekidu letova doneta je da bi se osigurali bezbednosni uslovi za povratak britanskih gradjana.  

- Vlada je odlučila u dogovoru sa aviokompanijama da letovi iz Šarm el Šeika za Veliku Britaniju mogu da se nastave sutra-  rekao je u saopštenju portparol britanskog premijera. 

On je naveo da će putnici moći da nose samo ručni prtljag iz bezbednosnih razloga, a da će ostali prtljag biti prevezen odvojeno. 

Izidžet je najavio da planira deset letova, Monark (Monarch) pet, a Tomson je potvrdio da se priprema za letove ali nije naveo broj letova. 

Letovi iz Velike Britanije za Šarm el Šeik i dalje ostaju u prekidu a britansko ministarstvo spoljnih poslova ostavio je na snazi preporuku da se izbegava svako putovanje avionom ka ili sa tog egipatskog aerodroma, dodao je portparol Dauning strita.

On je rekao da se radi na tome sa Egipćanima da se što pre ponovo uspostavi redovan saobraćaj.

 

PROČITAJTE JOŠ:

MISTERIJA PADA RUSKOG AVIONA: Telo male Darije pronađeno 30 kilometara od mesta katastrofe!

BRITANCI STRAHUJU OD TERORISTA: Otkazali sve letove iz Šarm el-Šeika!

SUMNJIVA SLUČAJNOST?! 16 putnika otkazalo let dan pre pada ruskog aviona!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
KAKVI SMRADOVI

pre 8 godina

Ruse egipatski turizam i ponizavaju sopstvene gradjane. Najveci cilj Britanaca je da niko ne letuje u Egiptu zbog toga sto oni ne kontrolisu Egipat i zato sto im je propalo krvavo prolece u Egiptu.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija