• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

26.11.2015

11:20

NEZAPAMĆEN SKANDAL U DOHI Aerodrom koštao 15 milijardi dolara, a prokišnjava!

Fudbal

NEZAPAMĆEN SKANDAL U DOHI Aerodrom koštao 15 milijardi dolara, a prokišnjava!

Podeli vest

Krov međunarodnog aerodroma u katarskoj prestonici Dohi počeo je da prokišnjava usled jake kiše, a bujice su poplavile ulice tog grada, objavili su danas lokalni mediji

Aerodrom, čija je izgradnja koštala najmanje 15 milijardi dolara, prokišnjava na najmanje jednom mestu, prenela je agencija AP.

Samo tokom jučerašnjeg dana je u Dohi pala količina kiše jednaka jednogodišnjem proseku za to područje.

Katarske vlasti su pokrenule istragu kako bi utvrdile ko je odgovoran za lošu izgradnju aerodroma u Dohi, na kojem se nalazi sedište aviokompanije "Katar ervejz".

Katarska državna novinska agencija QNA je objavila da se sprovodi istraga protiv pet preduzeća, ne navodeći detalje o kojim firmama se radi, kao i da je pokretanje istrage zatražio premijer Katara Šeik Abdulah bin Naser bin Kalifa Al Tani, koji takođe obavlja funkciju ministra unutrašnjih poslova.


DRAMA NA AERODROMU GETVIK! Putnici hitno evakuisani zbog protivpožarnog alarma!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
pera

pre 8 godina

Da su nasi uceswtvovali kao podizvodjaci prokisnjavalo bi na sto mesta.Kad je na jednom to su su sigurno neki drugi.

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija