• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

25.03.2016

14:39

RODITELJI IZ PAKLA! Bebu od 16 meseci ostavili na stepeništu i - OTIŠLI NA ŽURKU!

Vesti

RODITELJI IZ PAKLA! Bebu od 16 meseci ostavili na stepeništu i - OTIŠLI NA ŽURKU!

Podeli vest

Mladi poljski bračni par ostavio je bez imalo griže savesti svoju bebu na stepeništu zgrade, a u dečijim kolicima papir sa porukom da su otišli samo na jedan dan, na žurku

Dečaka starog 16 meseci, uplakanog, u mokrim pelenama, na stepeništu zgrade u Krakovu našla je komšinica koja je izašla iz stana pošto je čula očajnički plač deteta. Ona je bebu presvukla, nahranila, smirila i pozvala policiju.

HOROR U KUĆI LESKOVAČKE MAJKE IZ PAKLA: Dvoje dece oterala, treće još zlostavlja!

- Policiji je u utorak stigla prijava da je na stepeništu jedne od zgrada napušteno dete. Pronašla ga je jedna stanarka kako glasno plače i drhti promrzao zbog mokrih pelena - kazao je danas poljskoj televiziji TVN24 portparol lokalne policije Marijuš Ćarka.

STRAVIČNO PRIZNANJE BABE IZ PAKLA: Udavila sam unučiće jer nije bilo para za abortus!

Bebu je hitna pomoć prebacila u bolnicu, a policija je u dečijim kolicima našla poruku majke i uspela sutradan da pronadje roditelje, 23-godišnjiu Poljakinju i njenog 28-godišnjeg muža.

OTAC IZ PAKLA Trogodišnjeg sina stavio u veš mašinu, dete nije preživelo!

- Oni su bili potpuno zatečeni zašto ih traži policija. Majka ne vidi ništa loše u tome što je bebu ostavila na stepeništu. Rekla je da ga je ostavila samo na jedan dan, zato što je išla na žurku - kazao je Ćarka.

Poljakinja je optužena za krivično delo ugrožavanja zdravlja i života deteta, a da li će joj beba biti oduzeta odlučiće specijalni sud.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija