• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

24.06.2016

10:59

TRAMP KAO ŠEŠELJ! Iz Škotske poručio: Izlazak VB iz EU sjajna stvar!

Vesti

TRAMP KAO ŠEŠELJ! Iz Škotske poručio: Izlazak VB iz EU sjajna stvar!

Podeli vest

Najizvesniji kandidat Republikanske stranke za predsednika SAD Donald Tramp stigao je danas u Škotsku i poručio da je "sjajna stvar" što je narod Velike Britanije, koji je na referendumu glasao za izlazak iz Evropske unije, "vratio svoju zemlju"



Interesantan je tajming Trampove posete, koji je na svoje golf terene u Škotskoj stigao dan nakon održavanja referenduma u Velikoj Britaniji, primećuje Gardijan. 

Američka agencija AP navodi i da je Tramp rekao da je Bregzit "fantastičan".


ŠEŠELJ SE BAŠ OBRADOVAO: Krasnog li letnjeg jutra, Englezi ZAKUCALI GLOGOV KOLAC u srce lešini EU!

- Ljudi su ljuti širom sveta - naveo je on i istakao da su zabrinutosti oko granica uticale na glasanje u Velikoj Britaniji.

Tramp je, takođe, rekao da bi druge zemlje mogle da prate primer Velike Britanije i ocenio da "ona neće biti poslednja".


PAD BRITANSKOG KRALJEVSTVA! Škotska i Severna Irska hoće da ostanu u EU, PONOVO ĆE TRAŽITI NEZAVISNOST!

Prema njegovim rečima, narod u SAD je ljut zbog sličnih stvari. 

Tramp, međutim, nije odgovorio na pitanje da li bi britanski premijer Dejvid Kameron trebalo da podnese ostavku. 

Kameron je ranije danas rekao da je njegovom narodu potreban novi premijer i najavio da će podneti ostavku do oktobra nakon što su se Britanci na referendumu većinom izjasnili za izlazak iz EU.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 7 godina

Логичан епилог..Неће енглески индустријалац да му "кроји капу" немачка финансијска олигархија на челу са - Ангелом Меркел...!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija