• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

01.07.2016

07:14

FRANCUSKA "RAMPA" ZA ŠKOTSKU! EU neće da odgovara za raspad država!

Vesti

FRANCUSKA "RAMPA" ZA ŠKOTSKU! EU neće da odgovara za raspad država!

Podeli vest

Evropska unija ne bi trebalo da pregovara o eventualnom članstvu Škotske dok je ona članica Ujedinjenog Kraljevstva

To je izjavio francuski ministar spoljnih poslova Žan-Mark Ero.


VARNICA IZ BUNDESTAGA: Nezavisna Škotska je dobrodošla u EU!

On je danas na televiziji Frans 2 rekao da "Evropa ni u kom slučaju ne treba da doprinese raspadu nacija", prenosi AP. 


ODE ŠKOTSKA! Vlada zvanično traži drugi referendum, a to znači - OTCEPLJENJE!

Škotska premijerka Nikolom Stardžon, koja je ranije izjavila da planira da odbrani poziciju Škotske u Evropskoj uniji nakon Bregzita, razgovarala je u Briselu sa evropskim zvaničnicima na marginama samita EU. 

Španski premijer Marijano Rahoj takođe je rekao da se protivi pregovorrima o eventualnom ostanku Škotske u Evropskoj uniji nakon što je Velika Britanija napustila Uniju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
kandidat za EU

pre 7 godina

ili se drzite pravila ili se raspadajte na drzavice.kakav orijem skotske dok je u sastavu ujedinjenog kraljevstva.na sta bi to ličlo.Moje donje ili gornje telo primite,drugi deo ce da vas da izvinete .Kad se izdvoje onda procedura za prijem bar kao sto kinjite Srbiju.Ili ste unija ili SAD I ENGLESKE kolonija.ILI ste EU ili marioneta,rasturača sveta,unistitelja drzava ovog zemaljskog sveta? Ako popostite dignite i ruke i noge u znak predaje,a kad dignete noge z ste sta sleduje nastaze bezkonačnosinn

Slobodan

pre 7 godina

Lukava zamisao monarhijskih sledbenika, oni bi da sede u isto vreme na dve stolice, i u EU i van nje, pa kada im kako više odgovara da se ponašaju. Prenagljenim potezom se zajebaše misleći da im je EU siromašni Balkan pa da oni diriguju celoj Evropi.

RINGISPIL

pre 7 godina

A kada je Jugoslavija bila u pitanju evropa se iz petnih zila trudila da unisti drzavu. Stize vas Srpska kazna.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija