• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/B92

08.07.2016

23:35

SNAJPERISTA IZ DALASA SE SPREMAO ZA RAT:  Policija u kući masovnog ubice pronašla arsenal oružja!

Vesti

SNAJPERISTA IZ DALASA SE SPREMAO ZA RAT: Policija u kući masovnog ubice pronašla arsenal oružja!

Podeli vest

Materijal za pravljenje bombi, puške, municija i dnevnik pronađeni u kući osumnjičenog za ubistva policajaca snajperom u Dalasu, javlja BBC

Ratni veteran “uznemiren“ zbog nedavnih ubistava Afroamerikanaca, otvorio je vatru i usmrtio pet policajaca u Dalasu. AFP javlja da je bio rezervista i veteran iz Avganistana.

Napadač je identifikovan kao Majka Gzavijer Džonson koji je poginuo kada je policija detonirala robot bombu u njegovoj blizini.

- Osumnjičeni je rekao da je gnevan zbog belih ljudi i da želi da ubije belce, posebno policajce- rekao je detektiv Dejvid Braun. 

(VIDEO/FOTO) MASAKR U DALASU! Tokom protesta zbog policijske brutalnosti, SNAJPERISTA UBIO 5, RANIO 7 POLICAJACA!

Pucnjava je započela oko devet časova uveče kada se održavao miran protest “Black Lives Matter“ o borbi za prava crnaca nakon što su se u prethodna tri dana dogodila dva slučaja kada su policajci usmrtili dva Afroamerikanca u Minesoti i Luizijani. 

Nakon pucnjave, napadač Majka Gzavijer Džonson (25) zadržao se u jednoj zgradi u koju je kasnije upala policija.

CRNI OSVETNIK: Ovo je lice snajperiste, koji je pobio bele policajce u Denveru!

ŽELIM DA UBIJAM POLICAJCE POSEBNO BELCE: Ovim rečima je ratni veteran, naoružan snajperom počeo masakr!

NAPADI U AMERICI "Crna moć" preuzela odgovornost i poručuje: Sledi još ubistava!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija