• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Raša tudej

17.08.2016

16:47

(FOTO) TEŠKA NESREĆA U FRANCUSKOJ: Voz naleteo na drvo, desetine putnika povređeno!

Vesti

(FOTO) TEŠKA NESREĆA U FRANCUSKOJ: Voz naleteo na drvo, desetine putnika povređeno!

Podeli vest

Najmanje 60 putnika je danas povređeno, od kojih 10 teže, na jugu Francuske kada je lokalni voz udario u drvo koje je palo na prugu

Nesreća se dogodila nešto pre 16 sati u blizini Monpeljea, prenela je agencija AFP, navodeći da je 10 putnika teže, a oko 50 lakše povređeno.

 

Voz je saobraćao na liniji Nim-Monpelje kada je u blizini manjeg mesta L" Kre udario u drvo, saopštili su spasioci.

Kako se navodi, voz se kretao brzinom od 140 kilometara na sat, a drvo je palo na prugu posle snažne oluje koja je pogodila tu oblast.

Vatrogasci i policija su na mestu nesreće, koje je nepristupačno. Železnička kompanija nije objavila koliko je ukupno putnika bilo u vozu 

Uskoro opširnije na informer.rs


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija