• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

02.09.2016

08:09

(FOTO) VANREDNA SITUACIJA NA FLORIDI! Tropska oluja "Hermina" se pretvorila u URAGAN, svi strahuju od sindroma "Katrina"!

Vesti

(FOTO) VANREDNA SITUACIJA NA FLORIDI! Tropska oluja "Hermina" se pretvorila u URAGAN, svi strahuju od sindroma "Katrina"!

Podeli vest

Tropska oluja "Hermina", koja je registrovana juče nedaleko od obala savezne američke države Floride, pretvorila se u uragan, saopštio je Nacionalni centar za praćenje urgana SAD


OČekuje se da će Hermina izazvati poplave i oštećenja kada bude pogodila Floridu, navodi Rojters. 
 

Tanjug/AP

Američki Si-Bi-Es njuz navodi da je guverner Floride Rik Skot upozorio na potencijalno opasne po život situacije, nakon jačanja oluje kod Meksičkog zaliva. 

 

Tanjug/AP

Skot je, kako javlja britanska agencija, proglasio vanrednu situaciju u većini od 67 okruga u Floridi. 
 

Tanjug/AP

Stručnjaci za infektivne bolesti i komarce upozoravaju da će uragan otežati borbu protiv zika virusa.

 

Tanjug/AP

"Hermina" je registrovana na oko 180 kilometara od grada Apalačikola, navela je meteorološka služba iz Majamija. 
 

Tanjug/AP

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljubo

pre 7 godina

Ma ***o Floridu, .....ni oni ne izvjestavaju o skoro vanrednoj situaciji kod nas .....

Mateja

pre 7 godina

Biće mi žao ako neko od Srba nastrada. Šta pišete ovakve stvari. Da li je njima bilo žao kada su nas bombardovali 1999. godine. Baš me briga za uragane i šta se kod njih dešava. Još treda da plačemo nad njihovom sudbinom. Sve se vraća.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija