• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: webtribune

14.09.2016

20:53

(VIDEO) NASILNA PORUKA VLADIMIRU PUTINU: Zapadni plaćenici organizovali ubistvo njegovog vozača?!

Vesti

(VIDEO) NASILNA PORUKA VLADIMIRU PUTINU: Zapadni plaćenici organizovali ubistvo njegovog vozača?!

Podeli vest

Ubistvo vozača Vladimira Putina dobija novu dimenziju. Britanci iznose šokantne tvrdnje da su “strani agenti ubili“ ruskog pomoćnika...a sve u želji da se preuzme kontrolu nad ruskim bogatim prirodnim resursima, uključujući naftu, gas, zlato i uranijum

Službeni automobil ruskog predsednika je bio umešan u strašan sudar u Moskvi u utorak, podseća britanski “Dailystar”

Predsednički crni BMW je postao staro gvožđe nakon što ga je udario Mercedes koji je skrenuo sa suprotne strane prometnog magistralnog puta.

Ruski mediji su izvestili da je automobil vozio Putinov “omiljeni vozač“, koji je poginuo na licu mesta u brutalnom sudaru. Putin nije bio u automobilu u trenutnu ove užasavajuće nesreće.

Instagram

Bolničari su brzo stigli na lice mesta, ali je žrtva – vozač koji je imao više od 40 godina iskustva u vožnji – poginuo na licu mesta.

Policija je potvrdila da je pokrenula istragu, bez davanja bilo kakvih detalja – što je izazvalo spekulacije o smrti vozača.

Na mreži su se pojavile tvrdnje da je sudar bio atentat sproveden od strane “stranih tajnih agenata.“

(VIDEO) ŠOKANTNO! PUTINOV AUTOMOBIL U TEŠKOJ SAOBRAĆAJKI U MOSKVI, poginuo vozač!

Prema nekim teorijama zavere, vebsajt Milenijum je izvestio da su ovom spletkom koordinirali zapadni plaćenici koji rade unutar Moskve.

U članku pod naslovom “Da li su globalni vladari  poslali poruku predsedniku Vladimiru Putinu?“, vebsajt sugeriše da je navodni atentat bio deo šire “anglo-američke“ zavere da se reše Putinovog unutrašnjeg kruga.

RUSKA TAJNA SLUŽBA PRIZNALA ZA ATENTATE: Putina su pokušali da ubiju najmanje 11 puta!

Na sajtu tvrde da tajna organizacija želi da preuzme kontrolu nad ruskim bogatim prirodnim resursima, uključujući naftu, gas, zlato i uranijum.

Instagram



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
magda

pre 7 godina

A sta je bilo sa vozacem mercedesa koji je izazvao sudar,zar je on nepovredjen i jel mogao da pobegne posle tako snaznog sudara.\n

OMG

pre 7 godina

Пише британски “Dailystar”. Британци су невиђено опседнути Русима, јуче су писали о Абрамовичевој јахти којој су морали да подигну мост на Темзи да би упловила, појешће се живи од мржње и пакости.

Miroslav Lakic

pre 7 godina

Preuzece zapad ruske resurse tada kada na k.... poraste nokat. Sve ove price je pukusaj u bednoj podlosti da se kreiraju krimimnalne price koje bi naneki nacin manipulisali javno mnjenej u Rusiji i svarali klimu nesigurnosti. To englesko baljenje i sumorno povracanje je vise nego smrdljivo i perverzno. Vise perverzije bi se naslo ako bi se odkopale lepe stare price o princu Carlsu i njegov Kamili...i njihovi igrama.

ZN

pre 7 godina

... pa ,,, i oni se trude da prodaju što više novina ...

constella

pre 7 godina

I poslednjih meseci su stručnjaci upozorili da Rusija Vladimira Putina ima mogućnosti da pokrene invaziju Evrope “preko noći.“ A,TOGA SE PLAŠITE,GNJIDE!

Peca

pre 7 godina

Pa da im ne radite o glavi Rusi nebi imali razloga da se brane pa onda ne bi ni imali bolje oruzije od vas.

ciki

pre 7 godina

A ko ste vi zapadna gamadi pa da tudjoj teritoriji preuzmete ono sto toj teritoriji pripada. Dace bog da se zarati pa da vas slatko popali i da od vas ni pepeo ne ostane!!!!!!

dragomir

pre 7 godina

Pa,zar,Putinovo "sluzbeno vozilo',nije Mercedes!?

Barbara Liry

pre 7 godina

“...anglo-američke“ zavere..."; "...želi da preuzme kontrolu nad ruskim bogatim prirodnim resursima, uključujući naftu, gas, zlato i uranijum...." Uvek su ziveli od pljacki. To je motiv svih njihovih ratova. "Anglo" je golo ostrvo. Nista na tom ostrvu nema osim Anglosaksonaca koji imaju sve zahvaljujuci pljackaskim pohodima. Cela njihova istorija je jedno (a, to su tri stvari): rat, pljcka, unistavanje. Trebamo li biti iznenadeni, pa i na ovako otvorenu pretnju. Opet Gandi: “Kada vidis dve ribice da se svadaju na dnu okeana, znaj da je Engleska podmornica u blizini”. Austrougarski prestolonaslednik F. Ferdinand je ubijen "u atentatu". Ovi ubijaju predsednike drzava i vlada (i to nisu atentati?) i nikom nista. Moglo im je biti. Do sada.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija