• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sputniknews.com/informer.rs

02.11.2016

13:32

(VIDEO) ISLAMSKA DRŽAVA NEMAČKA! Film zbog koga su Nemci načisto odlepili!

Vesti

(VIDEO) ISLAMSKA DRŽAVA NEMAČKA! Film zbog koga su Nemci načisto odlepili!

Podeli vest

Video koji govori o tome šta će biti ako se Nemačka nade pod vlašću islamista, izazvao je talas kritika u nemačkim medijima

 

Na snimku su, izmedu ostalog, poznate nemačke znamenitosti poput Brandenburške kapije na kojoj se vijori zastava ISIS, kao i katedrala u Kelnu, na čijim vrhovima se vidi polumesec sa zvezdom. 

Autor snimka nije zaboravio ni festival "Oktobarfest". Po njihovoj verziji, svinjetina i alkohol će na dogadaju biti zabranjeni. 

Video je napravila američka konzervativna organizacija "Sekjur Amerika nau". List Štern nazvao je ovaj snimak "apsurdnim". Autor članka smatra da između videa i izbora u SAD postoji veza iako autor to negira. 

Hafington post je takođe povezao ovaj video sa predizbornom kampanjom u SAD. Po mišljenju autora članka, snimatelji videa su povezani sa Republikanskom partijom. 

- Katedrala u Kelnu sa polumesecom na oba vrha, "Oktobarfest" sa tablicama na arapskom i naravno, bez alkohola i svinjetine - tako Trampove pristalice predstavljaju Nemačku u bliskoj budućnosti - navodi se u članku. 

Nemački list Bild je objavio članak pod naslovom "Tramp koristi čudni strašni video za predizbornu borbu". 

Glavna poruka videa je: "Hrabri džihadisti uspeli da osvoje Nemačku i prošire kalifat. Oprezno, SAD, vaša zemlja ne sme da se završi ovako!"


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mirko

pre 7 godina

Zaista i lici, vise se vidi muslici nego nemaca posebno puno siptara!

zimzelen

pre 7 godina

U Srbiji je vec tako vise zastave sa polumjesecima,a posebno ovi sad arapi (azilanti)sto su se naselili dok se malo udomace I rasele po Srbiji oce biti veselo.Svaki grad imat ce dzamiju pa u podne kad odze zapjevaju ima da se ori,a za Bozic Srbi I katolici ce morat pec ovcu a ne prase jer oni ne vole prasetinu.Svi znadu onu pjesmu okrece se kolo srece.

Marcco

pre 7 godina

Mnogi su pre 30 "apsurdnim" smatrali da Sarajevo može da se pretvori u ovo što je danas, pa eto...

mile

pre 7 godina

Ako misle da je apsurd,neka pogledaju u pravcu Kosova,neka pogledaju kako se lomi i baca krst sa crkve.....\n

Sandra

pre 7 godina

Još devedesetih godina je u nekom intervjuu na televiziji pisac Dejan Lučić, predstavljajući svoju knjigu "Islamistička Nemačka", nagovestio da će se desiti ovo što se događa danas. Tada sam se tome čudila kao da se radi o bajci, a danas razmišljam kako je to već tada taj čovek znao šta će se desiti.

Vuki

pre 7 godina

Samo nek se zezaju, pa kad se pojavi neki novi Hitler..

ddd

pre 7 godina

Vrlo realno. Demografski su vrlo blizu pobedi a ostalo je samo tehnicka formalnost.

dusan

pre 7 godina

Sećam se da je Mahmut Bakali kosovski političar još u vreme Tita, govorio Srpskim političarima da će albanci k....m dobiti kosovo i dobiše. Bojim se da će tako proći i Evropa, živi bili pa videli.

bes

pre 7 godina

Polumesec sa zvezdom nisu islamski simboli.To su cak zabranjeni simboli u Islam.To su kultni simboli babilonskog ropstva(polumesec) i praznovjera koji veruju dan danas u nebeska tela.Babilonsko carstvo je bilo u obliku polumeseca, pa su verovali da je polumesec njihov bog. A po Bibliji(Novi Zavjet)zvezdu koju su astronomi navodno videli kada je Isus Hrist rodjen jeste pokusaj da se nametne i plasira u Bibliji verovanje u lucifera kao zvezda. Za vreme svetoga proroka u Islam, ovi sinboli nisu postojali u djamijama, odnosno bili su zabranjeni..Trista godina posle svetoga proroka Arapi su ponovo postavili u djamijama ovi sinboli odnosno tajno vracaju se vjeru otaca svojih kao obozavatelji na nebeska tela i magije. Pa se u vezi ovih sinbola u katedralu Kelna postavlja pitanje: Ko stoji iza onih koji navodno u ime Islama zapravo plasiraju verovanje na nebeska tela i magije?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija