• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Tanjug

06.11.2016

22:39

OBRT U ISTRAZI, HILARI JE NEVINA: FBI potvrdio da u spornim mejlovima nema kriminaliteta!

Vesti

OBRT U ISTRAZI, HILARI JE NEVINA: FBI potvrdio da u spornim mejlovima nema kriminaliteta!

Podeli vest

FBI nije pronašao “ništa kriminalno“ u seriji mejlova Hilari Klinton, potvrdio je šef agencije Džejms Komi

U pismu upućenom članovima Kongresa, Komi je naveo da je FBI završio razgledanje i da ništa nije promenilo njihov prethodni stav.

U julu je, kako je rekao Komi, utvrđeno da je Klintonova bila nemarna, ali da ne postoji ništa kriminalno u korišćenju privatnog servera dok je bila državna sekretarka, kao i da neće biti podignuta optužnica protiv demokratske kandidatkinje.

(VIDEO) VETAR U JEDRA DONALDA TRAMPA: FBI obnavlja istragu povodom kritičnih mejlova Hilari Klinton!

Problem se nedavno ponovo razbuktao kada je pronađeno još relevantnih mejlova. 

Ti mejlovi su navodno nađeni na laptopu Entonija Vinera, supruga jedne od najbližih saradnica Hilari Klinton. 

Nedavno obelodanjivanje novih mejlova Klintonove dok je bila državna sekretarka pokrenulo je mogućnost ponovnog otvaranja istrage o demokratskom predsedničkom kandidatu samo nekoliko dana uoči izbora. 

POHOTNIK I PEDOFIL! Evo ko je čovek zbog kojeg FBI obnavlja istragu protiv Hilari

Klinton je prošle nedelje poručila da neće dozvoliti da je nova istraga FBI o mejlovima, koje je slala sa privatnog kompjutera dok je bila državna sekretaka, "skrene sa kursa" u završnim danima predizborne kampanje. 

- Neću se sada zaustaviti, tek se zagrevamo- izjavila je Klintonova nedavno, tokom predizbornog skupa u Vilton Manorsu na Floridi. 

HILARI PADA SVE NIŽE: CNN se distancirao od komentatorke, odala Klintonovoj pitanja za predsedničku debatu!

Njen rival, kandidat Republikanske stranke Donald Tramp je optužio Ministarstvo pravosuđa da pokušava da zaštiti Klintonovu nakon što je FBI otkrio nove mejlove koji bi mogli biti u vezi sa istragom o njenoj upotrebi privatnog servera, ali nije izneo dokaze za to. 

- Hilari može da krivi samo sebe za svoje sve veće pravne probleme- rekao je tada Tramp. 

POBESNELA HILARI, DEMOKRATE ŽESTOKO OPTUŽUJU: Direktor FBI radi za Rusiju!

Savetnici Klintonove i članovi Demokratske stranke više puta su pozvali direktora FBI Džejmsa Komija da iznese više detalja o mejlovima i da kaže da li ih je sam pregledao. 

Predsednik njene kampanje Džon Podesta je rekao da je način na koji se Komi bavi ovim problem neprimeren. 

FBI DOTUKAO KLINTONOVE: Nakon pokretanja istrage protiv Hilari otkriven i kompromitujući materijal o Bilu!

Izborni štab Hilari Klinton saopštio je večeras da su zadovoljni što je "razrešeno pitanje" oko spornih mejlova kandidatkinje demokrata na predsedničkim izborima u SAD. 

Sama Klintonova nije direktno pomenula novu istragu, ali je juče kritikovala FBI zbog netransprentnosti.

GLAVOBOLJA ZA HILARI! Elektor demokrata: Ne dam glas Klintonovoj i tačka!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
BorisDe

pre 7 godina

Ajme korupcije u samim korenima tog oholog zlog društva arogantnih bogataša, izgleda da im ne može niko ništa i bezveze se svi trude?! Grozno. Dal je moguče ljudi, pa kako to da sprečimo? Ja od danas napred gledam gde mogu da kupim pištolj ili nešto da se branim ako me državne institucije kao što videh neče braniti. Za svaki slučaj, ne verujem više nikome.

crni roko

pre 7 godina

Ako je ona nevina, možda je Monika rodila Bilovu ćerku.Cirkus se nastavlja,još su svi na trapezu i ringišpil se vrti do Nedjarića.Ovo je samo marketinško prezentovanje demokratije,koja je davno pojela svoju suštinu,ako je ikad i bilo.Sva naredjenja ovim mučenicima dolaze iz dva druga grada kmoji imaju OBELISK.

Budjoni

pre 7 godina

Nije ni cudo da je "nevina" pored "budjavog Bila" !

NOLAN SMIT

pre 7 godina

NEVINA JE KAO I ONE IZ IZLOGA U AMSTERDAMU.\n

Sima

pre 7 godina

AQko ova bude predsednik eto nama, svima nama 3. svetskog... kakva bre demokratija, pa samo se smeje u prdizbornoj kampanji k'o luda Nasta, a posle...

nati

pre 7 godina

Ludi djihad-kauboji biraju ludu djihad-predsednicu, sta je tu cudno.Cudno bi bilo da mogu da biraju nekog pametnog,ovakvih budala ima na svakom cosku, cak im je i Obama budala u odnosu na Putina i Rusiju.\n

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija