• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: beta/sputnik

21.11.2016

23:26

OPASNA IGRA: Ukrajinski diverzanti oteli ruske vojnike s Krima!

Vesti

OPASNA IGRA: Ukrajinski diverzanti oteli ruske vojnike s Krima!

Podeli vest

Rusko Ministarstvo odbrane saopštilo je večeras da su ukrajinske snage bezbednosti uhapsile dva ruska vojnika na poluostrvu Krim koje je Rusija pripojila

Pripadnici ukrajinske bezbednosne službe nezakonito su uhapsili i prebacili u Ukrajinu dva pripadnika ruske vojske, koji su se u tom trenutku nalazili na Krimu, protiv kojih pokušavaju da podignu krivični postupak, saopšteno je iz Ministarstva odbrane Rusije.

Novi pokušaj ukrajinskih diverzanata da upadnu u DNR Kako se navodi, bezbednosne službe nameravaju da okrive vojnike da su vršili radnje protiv Ukrajine, iako to nije istina.

POROŠENKO SE TEŠI: Nije Amerika Severna Koreja pa da Tramp prizna Krim!

Iz Ministarstva odbrane ne isključuju mogućnost da će ukrajinske specijalne službe da izvrše čitav niz psiholoških i fizičkih pritisaka na ruske vojnike zarad dobijanja priznanja.

Istovremeno, Ministarstvo odbrane smatra da je taj potez ukrajinskih bezbednjaka provokacija prema ruskim državljanima i zatražilo je od Kijeva da ti ljudi istog trenutka budu vraćeni na teritoriju Rusije.

Sa druge strane, ukrajinska bezbednosna služba tvrdi da su ti vojnici prethodno bili pripadnici ukrajinske vojske, kao i da je protiv njih podignuta optužnica za dezerterstvo, te da su uhapšeni prilikom pokušaja da pređu granicu sa Krimom.

AMERIKA TERA PO SVOM: Ne priznajemo izbore na Krimu!

AMERIKANCI ZBUNJENI PUTINOVOM TAKTIKOM: Rusi se ponašaju isto i kada hoće mir i kada se spremaju za rat?!

(FOTO/VIDEO) POVRATAK U NAJMRAČNIJA VREMENA: Tri hiljade nacista divljalo ulicama Kijeva!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija