• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Daily News

20.12.2016

22:07

BIL KLINTON UMIRE OD SIDE?! Bivši predsednik SAD kaže da je njegova bolest kazna za GREHE IZ PROŠLOSTI!

Vesti

BIL KLINTON UMIRE OD SIDE?! Bivši predsednik SAD kaže da je njegova bolest kazna za GREHE IZ PROŠLOSTI!

Podeli vest

Nekadašnji predsednik SAD Bil Klinton dao je intervju za američki list Daily News, a prenosi agencija Reuters

Klinton je u intervjuu potvrio da ima bolest i da se sa njom bori već izvesno vreme, ali da ne želi da kaže o čemu je reč jer ne želi da uznemiri “određene” ljude.

Inače, već godinu dana se spekuliše da Klinton boluje od AIDSa.

Klinton je u kratkom intervjuu rekao da veruje da će Tramp nastaviti politiku Obame jer se retko desi da američki predsednik ignoriše sve aspekte administracije.

PUTINOVA OSVETA: Predsednik Rusije nije zaboravio uvrede Hilari Klinton, pet godina je čekao da uzvrati?!

On takođe napominje da je njegov idol politički bio Kenedi koji je na kraju neslavno završio.

Ipak Klinton je rekao ponajviše da ga “boli” saznanje za bolest, te da je to najverovatnije kazna “univerzuma” (Bog, prim.out), zbog mogućih grešaka iz mladosti.

Ovaj deo intervjua zaintrigirao je mnoge Srbe jer mnogi misle da Klinton spominje odluku da bombarduje Jugoslaviju 1999. godine, s obzirom da je to jedna od najkrontraverznijih odluka što tvrdi i rezolucija UN.

(VIDEO) VELIKA BLAMAŽA KLINTONOVIH: Evo kako su Bil i Hilari unapred slavili pobedu nad Trampom!.

PUKLA TIKVA, RAZVODE SE KLINTONOVI: Bil besan na Hilari, krivi je za poraz na izborima!

PORAŽAVAJUĆI KRAJ ZA BILA I HILARI: Posle 40 godina ratova, afera, skandala Klintonovi odlaze u istoriju!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala iz Banata

pre 7 godina

"Стижу клетве" !!...Што би рекла моја покојна баба Кова...!

Beast Master

pre 7 godina

Tako je.Seti se 99. i Republike Srpske.Gorećeš u paklu prokletniče!!!n

mikas

pre 7 godina

Dabogda se ziv raspadao zlikovce,prokleto ti sve bilo.

darko

pre 7 godina

Molim Informer da želje spskog naroda prosledi gosp.Klintonu .

Saša

pre 7 godina

Ma, jok... \"Bile\"... Ovalna SOBA!... Natriti te momacki... Mis. Levinski... Juhu... Prc\'... Bile... Pa, ti \"Jasi OBOGACENI uranijum\"... Cestitam gospodji... Levinskoj... Svaka vam cast!... A, lepo su vas savetovali agenti... Gospodjo...\"Smradino\" Bile... dodje ti glave... MENDELJEJEV SISTEM... Obogati te za sve pare... (Da, vam je vecna slava Gospodo! PJER I MARIJA KIRI)... Amin! Hvala vam do neba i jos dalje ako treba... \n

DS

pre 7 godina

Holbruk je naprasno umro,evo sada je i ovaj monstrum na putu za pakao,a ima ih jos koji trebaju platiti svoje racune za zlocine nad Srbima i jos mnogim narodima,ali ne vjerujem da su oni u domenu Boga i da ih stize Bozja kazna,prije bih rekao da je tim fukarama i idiotima Sotona gospodar..

Goran

pre 7 godina

Zasluzio je da umre u najvecim mukama, hvalim te boze.

KoleM

pre 7 godina

Zapitaj onda tog svog Boga zašto je onda Amerika još bogatija a Srbija još siromašnija? Hrvatska, Bosanska federacija i Kosovo su takođe više napredovali od nas. Kad ćete shvatiti da smo i mi ko i Hrvati bili loši momci ali smo mi, odnosno naša vlada, još pride bili i glupi.

nada

pre 7 godina

Bio mu idol Kenedi bas sam se slatko nasmejala !!!!!!!!!!!!!! Kenedi je bio toliko dobar pasu ga smakli a ovaj ubica ako zaista boluje i zasluzuje najvece muke za zlocine koje je pocinio nad covecanstvom.U pakao sa njim !!!!!!!!!!!!! Dabogda mu se seme zatrlo !!!!!!!!!!!

Penzioner

pre 7 godina

Ne coveku, koliko si zla naneo celom svetu, DOBRO prolazis !! Kamo srece da se oduzi, da i ti, Bile, osetis patnju i bol !! S moje strane ne ljudski, al nisi nista bolje zasluzio, nek mi Bog oprosti !!

Deda milojko

pre 7 godina

Daleko vise zla su ti tvoji politicari naneli i nanose od njega ,podji od svoje kuce

zimzelen

pre 7 godina

milojko jebo te on kao Moniku.Oce se nasa monika prckasta naplakat za njim tek sto je stvorijo ljubav on mora da ide gdje mu je mjesto

Melentije

pre 7 godina

Upravo se radi na tome. Žalibože što nije ranije, malko se okasnilo !

Milos

pre 7 godina

Неће ти ваљда Шиптари сада забранити да клекнеш и покајеш се у цркви Богородице Љевишке? Па споменик су ти дигли за живота. Али не верујем да би Бог дао да кроз двери прођеш!

nati

pre 7 godina

Bozja kazna je brzometno stigla Tudjmana,Izetbegovica a Milosevica bi zaobisla, da se nisu pojavile nesrecne okolnosti nekih bliskih osoba iz okruzenja,koje su mu presudile.Ljudi ne shvataju da sve nepravde stignu na naplatu kad tad.U zavisnosti od tezine greha zavisi koliko ce se neko muciti.Pa Bile, sve nam se cini, da ces se ti tesko muciti a i ova tvoja vrlo brzo kaska za tobom.\n

pauna

pre 7 godina

kaze narodna izreka uvek konobar dodje po svoje.seti se sve dece sveta koju si unesrecio da ne pricamo o odraslima to ce biti tvoji gresi a ne iz mladosti.mnogo grehova imas bile,mnogo.nadam se da ce ti se pridruziti i ostali lesinari mis o...l..b..ajt,kukavni k.l.k i ostala druzina a mozda i sej.verujem da je u vasingtonu masovno testiranje na sidu pa bogami i u holivudu.eto sirotinjo moja i BOGATI PLACU,neka nam je uteha.

joj grozno

pre 7 godina

A molitveni dorucak...tapsanje po ramenu,uj,zmarci me fataju,ujujujuj...

Niva

pre 7 godina

Dabogda I ranije je treba koliko je zla napravio. Nije vredan pomena .

lela

pre 7 godina

On boluje od Parkisonove bolesti ali to je Srbima sa kupljenim diplomama SIDA

Car

pre 7 godina

Da Bog da , i da nam ti pozivis jos dugo godina,i da ti svaki sledeci dan bude gori i tezi od predhodnog, da ti hoces Bogu ali da te Bog nece.

Srboje

pre 7 godina

Da Bog da sto duze umirao i ziv se raspadao, koliko nam je zla i patnje naneo. Stizu ga kletve nevinih izginulih srba i onih sto su im organi nazivo cupani i prodavani....

Stevan

pre 7 godina

Ovaj klinton nije jeban samo u bolesni mozak... stradala mu je i bulja

Dule Republika Srpska

pre 7 godina

Raspo se da bog da.Ima boga da je ko lješnik.

Aleksandar Zarkovic

pre 7 godina

Zelim ti da zivis sto duze,da se raspadas ziv,za svu decu i nejac Srbije koju si odveo u smrt. Za sve Srpske zrtve, mamicu ti tvoju.

XXL

pre 7 godina

To je bolest zvana "slika Doriana Greja" kada se sva zla pojavljuju i vide na licu zlotvora.

pavle

pre 7 godina

njega je bog kaznio , a mislim da će i ženu mu ista kazna stići .pa zamislite da taj mračni par vlada amerikom šta ti ameri zamišljaju ko su oni ?sve će ih stići božija pravda.

Milan

pre 7 godina

Samo jedno nemoj da zaboravite.Rekao sam onda a tako mislim I sada. Ko god je Bombardovao Srbiju I Srpski narod umrece u najzescim mukama.Vratite se malo u nazad I setite se svih vremenskih nepogoda I to skoro u svakoj zemlji koja nas je Bombardovala. Ovo je tek pocetak Stoko Zapadna

ZVEROG

pre 7 godina

Kolko sam te kleo,i vreme je bilo... Crvi te jeli dabogda a ne mogo da umreš još dugo... Da urlaš od bolova a da te niko ne čuje... Sve da se raspadne na tebi,a glava da ti bude bistra,da sve osetiš i vidiš... Dabogda!

Martin

pre 7 godina

I neka umri u teškim mukama kako što su umirali moji od prokletog raka posle 1999✈✈✈💀💀💀 nn

dobri

pre 7 godina

Evo, od "tuge" idem da popijem rakijicu, zapalim svecu naopako i odeljem glogov kolac, da se djubre ne povampiri, kad mu dodje red. A želim mu da se dugo muči, pa da umire sporo i polako, bolno i gadno, kako je zaslužio. Kako je merio, tako da mu se odmeri. Ako sam i sumnjao da ima Boga, sada sam dobio dokaz. Ničija nije gorela do zore. On i konobari uvek dolaze da naplate račun. Psu pseća smrt!

baradja

pre 7 godina

Pa ovaj i u mladosti bio grešnik,e to vidiš nismo znali...

branko1

pre 7 godina

Zelim mu da prodje kroz sve muke onako kako su prolazile zrtve i rodbina ubijene dece i odraslih,neduznih civila.Dzukela je i zasluzio da umre kao Dzukela

Milisav

pre 7 godina

Bili, kad podjes povedi i one dve vestice, tvoju Kilari i Madlenku!

Dragan

pre 7 godina

Ne boj se,evo Siptarija sprema ekipu direktno iz Pristin da te leci.

djeneral

pre 7 godina

Gori u paklu,i ti i ona tvoja kravetina,a onda pozovite krezavu Medlin da vam se pridruzi.Holbruk vam je vec tamo.Polako ali sigurno stize vas kletva moje brace sa Kosara!

Dragomir

pre 7 godina

Бил Клинтон није ни знао где је Србија док га није наговорио подмукли енглез Блер да нас бомбардује.Алави енглез је потплаћен од албанске мафије а његова супруга је супер зарадила одбранивши оног албанца од робије.Клинтон је мољен од спашених америчких авијатичара у Србији за време Другог светског рата да не бомбардује Србију а он их није послушао?Послао је унуке спашених авијатичара да бомбардују Србију што је невиђени јерес једне војске од када свет постоји!Зато је Америка која мисли да је Сједињена трпи пожаре,урагане,поплаве,уличне немире,губитак угледа по свету јер Кина и Русија преузимају примат!

dragan

pre 7 godina

Oprosti mi bože, ali ne mogu da se ne radujem. Neka šiptari odmah počnu da ti u Prištini prave mauzolej. Neka ostave mesta i za Hilari

miša

pre 7 godina

Koliko grehova ima, smrt od side i nije neka kazna.

Per Gynt

pre 7 godina

Bile Sotono, smrti zeleo a smrt te ne htela. Goreo u paklu dok je Sunca i Meseca.

mileta

pre 7 godina

Zasto nisi sada ovako bolan sobalio Hilari pa da te Bog vidi i zavrsite u paru kako i dolikuje.

vladbgd

pre 7 godina

Sto bi rekao, mudri, srpski narod, DODJE DJAVO PO SVOJE!

Vesna

pre 7 godina

volela bih da sledeca vest bude,Bil preneo Hilari sidu pa da zajedno idete u pakao.

lili kuku lele

pre 7 godina

Malo je to patnje za njega a i večnost je mala,za ovakve i njemu slične spodobe!!!

Jozo

pre 7 godina

Zvali smo ga Bil Nebil kada je trebao intervenirati protiv JNA 1993, a mogao je spriječiti rat

Dile

pre 5 godina

Ako ima Boga nećeš lako umreti. Srpske žrtve će te progoni.

Neko ko mrzi ameriku

pre 4 godine

Umri sto pre i sto bolnije i ti i tvoja sugava kurva zena,da bog da ti usla 3 srbina u kucu i jebali ti sve sto stignu skotcino jedna sugava crkni u paklu

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Mamio decu bombonama: Napao policiju
Hapšenje

Mamio decu bombonama: Napao policiju

Po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd su doneli rešenje o zadržavanju osumnjičenog M.L. (51) zbog krivičnog dela ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

29.03.2024

11:47

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije
Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije

Milan Pandurеvić (37) iz Bogatića i Biljana Ćosić (52) iz istog mеsta s boravištеm u Novom Sadu, kojima sе pripisujе da su prе dvе godinе počinili otmicu njеnog klijеnta u prostituciji, uz maltrеtiranjе oštеćеnog i iznuđivanjе novca, osuđеni su jučе u novosadskom Višеm sudu prvostеpеnom prеsudom na dеsеt i šеst godina zatvora.

29.03.2024

09:22

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija