• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnik

27.01.2017

17:02

TRAMP ŠOKIRAO OBAMU I OBRADOVAO PUTINA: Amerika ukida sankcije Rusiji!

Vesti

TRAMP ŠOKIRAO OBAMU I OBRADOVAO PUTINA: Amerika ukida sankcije Rusiji!

Podeli vest

Administracija predsednika SAD Donalda Trampa pripremila je dokument kojim se ukidaju sankcije Rusiji

To je saopštio naučni saradnik analitičkog centra Atlantik kaunsil Fabris Potje.

„Izvori su saopštili da su u administraciji Trampa pripremili ukaz o ukidanju sankcija Rusiji“, napisao je Potje na svom nalogu na Tviteru.

On je naveo i da će se 28. januara Trampa telefonom razgovarati s ruskim predsednikom Vladimirom Putinom i kancelarkom Nemačke Angelom Merkel. 

Ranije je Tramp izjavio da postoji mogućnost da se postigne sporazum o nuklearnom oružju s Rusijom u zamenu za ukidanje antiruskih sankcija.

(VIDEO) TRAMP DRŽI PRST NA ATOMSKOM TASTERU: Novi predsednik Amerike dobio šifre za lasiranje NUKLEARNIH PROJEKTILA!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
unnnnna

pre 7 godina

ziveo Tramp a tek moj Putin. Drago mi sto se ne prenemaze, mislim na Trampa, nego odmah krece u akciju. Nadam se boljim odnosima u svetu. Volela bih da I Kina bude prijatelj sa Trampom.\n

Jelena

pre 7 godina

Zivjels Srbija Zivjela Republika Srpska Zivjela Rusija Hvala gospodine Tramp

XXL

pre 7 godina

Izleda da je ovaj Trump pametan čovek i još će 28 januara razgovarati sa Putinom tako brzo (baš na moj rođus 28.01.). Znači sve ide u dobrom pravcu.

XXL

pre 7 godina

Хвала брате србине и наш пријатељу коментаторе @miroljub ал'ме стигле године јбга ... позз.

jova

pre 7 godina

Amerika je dobila umno zdravog Presednika Trampa,a Rusija ima odavno umno zdravog Presednika Putina,Tramp će ukinuti sankcije Rusiji koje su uveli Demoni Amerike na čelu sa Barakom Obamom ,svaki umno zdrav čovek na Zemlji će to pozdraviti,bolja je skoga nego rakete da se zazmenjuju, Srbija odmah treba da traži od Trampa da povuče Bazu sa Kosova, i da na Kosovo dođe Rusija,to narod Srbije očekuje,tada će presteti umno zakržljali Šiftari da otimaju ono što nije njihovo na Kosovu,i bježat će za Albaniju,kada vide da Rusi dolaze,to će uskoro biti. pozdrav.

CICKA

pre 7 godina

Исто мислим као Срб, уосталом он делује као да није ситничав и задрт а поготову делује да није криминалац као што су били сви који су владали у последњих 20 година бавећи се не дозвољеним радњама у односу на остатак света а које је штитила држава САД , када би Трамп хтео то би могао и да каже а када би био храбар требао би их све на суд

Vlado

pre 7 godina

Ne ukida on sankcije sto mu se ukida, vec je Rusija sila.\n

Sasa

pre 7 godina

Sada cemo da vidimo sta ce pametna mala evropa da odkuci i kada da reaguje....ako pogrese moze lako da do pariza za koji mesec uce da pricaju Ruski..a polamlo i Srpski

nesa

pre 7 godina

sada smo najeb . . . . cena barela nafte ima da poskupi na 100dolara po barelu tako da cemo morati da idemo peske

xx

pre 7 godina

svakako ti je mozak zakrzljo od sjedenja , protegni noge ljencugo ! osim toga bolje ti je setat pjeske bez puske nego sa puskom , lakse je !!

bole

pre 7 godina

Rusija treba dobro da razmisli o onima koji su im nametnuli sankcije, jednostavno sa nekim mini zemljama ne treba trgovati niti saradjivati.

Sargarepac

pre 7 godina

@nesa ma neka poskupi samo da se smire svi i da krene malo mirniji svet...\n

pauna

pre 7 godina

da li je ovo amerika dobila pamtnog,moralnog i nrmalnog predsednika.hvala bogu.ziveo ti nama gosp tramp a i gosp putin.gledajte da i sa kinom izgladite odnose pa da ovaj svet odahne i u miru pozivi neku godinicu.

mirjana

pre 7 godina

Joj sto volim , kada im Tramp zasvira ceo siptarluk nece imati mira.Od izvora dvaputica,vode na dve strane od Kosova Srpskog polja do Albanije prokletije.

Feniks1

pre 7 godina

Ne znam cemu se radujete . Nas Predsjednik se zalaze za RED I ZAKON , a Hag je pun vas koji su optuzeni za ratne zlocine . A to sudije odlucuju a ne jedan covjek . Kosovo i Vojvodina su po Ustavu iz 1974 imale pravo na odcepljenje . To bi bilo isto kao da narede zenama koje su pobjegle od nasilja u kucu , da se moraju vratiti nasilniku .

Marcco

pre 7 godina

Ali ima ovde jedan problem... Onoj stoci oko Soroša sa njim na čelu je sada potreban rat koji će preko kontrolisanih medija da razbuktava i da prkazuje Trampa kao nesposobnog da se odupire "ruskoj ekspanzionističkoj politici"... to lako može da bude RS, Raška oblast ili Kosovo

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija