• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

27.01.2017

19:37

OBAMIN JASTREB MEKEJN PRETI: Ako Tramp ukine Rusiji sankcije, pretvorićemo ih u zakon!

Vesti

OBAMIN JASTREB MEKEJN PRETI: Ako Tramp ukine Rusiji sankcije, pretvorićemo ih u zakon!

Podeli vest

Američki republikanski senator Džon Mekejn danas je, komentarišući spekulacije da predsednik SAD Donald Tramp razmatra ukidanje sankcija Rusiji, kazao da se nada da će predsednička administracija odbaciti ovakav "nesmotreni kurs"

- Ukoliko on to ne učini, ja ću sa mojim kolegama raditi na tome da sankcije Rusiji pretvorimo u zakon- naveo je u saopštenju Mekejn, prenosi Rojters.


TRAMP ŠOKIRAO OBAMU I OBRADOVAO PUTINA: Amerika ukida sankcije Rusiji!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Beloica

pre 7 godina

Ako ne verujete u djavole evo slike i prilike monstroum od coveka

vlada

pre 7 godina

Kakva patološka mržnja, gde ne postoji razum, tu se ne prihvata realnost, to se zove - bezumlje! Mekejn, hvala ti - stvorio si Rusiju, u kratkom vremenu, toliko moćnu, da tvoje frustrirajuće slepilo to ne može ni da vidi! Mrzi i dalje - umrećeš sa njom!

banat1952

pre 7 godina

A da ti popijes jednu plutonijumsku kapsulu i smiris se, i ovako vec licis na mrtvaka.

Sargarepac

pre 7 godina

A zasto mislis da ces jos dugo da budes se(r)nator? Smesi ti se praznjenje kanti za smece zbog vesticarenja...\n

mile

pre 7 godina

Kad se slusaju i gledaju ove sotone iz USA, dodje se do zakljucka da je novi svetski rat jedino resenje. Strasno.\n

Sargarepac

pre 7 godina

Zlocko...mirises na zemlju. Neces ti dugo jos.\n

nati

pre 7 godina

Pretvorio si ti samog sebe u idiota i to odavno ali to jos ne znas.Spadas u onu prvu grupu ljudi, koju je Konfucije podelio na cetri prosto prosirene recenice a ta je, \"Ja ne znam da ne znam\".U zagradi-(od takvih ljudi bezite sto dalje),oni nisu svesni svog neznanja i misle da sve znaju, jer imaju suzeno polje svesti,vide samo ono sto im je ispred nosa i misle da je to sve,dalje od toga za njih ne postoji nista.Pa Mekejnu,napravi zakon protiv Rusije, da se svi smejemo tvom debilnom i nerazvijenom korteksu.\n

Slavjan Sekulovski

pre 7 godina

Jos ne veruje da je zavrseno sa ovakvim ljudima koji rade protiv covecanstva ,M kejn nema u njemu nista covecno zato itako se ponasa , isti je Soros, i Rokvelerovi mozda ne svi ,Rotshildovai .,oni koji iz vatikana vladaju ljudima koji im veruju , i kraljevstvo iz britanije sve je to isto za bilo koga da se kaze oni su protiv covecanstva oni hoce da samo oni zive a sve ostalo da robuje ili bude unisteno na to su radili do sad mozda je doso kraj topme ,da nas uveravaju da je bolje da se pretvoramo u gej zajednici i da se hranimo sa ,gmo, hranu to su oni spremali , mozda trampova vlada i oni koji su sa nim promenice unistavanje covecanstva .

Sudija

pre 7 godina

Nista ti ne mozes sa svojim prijateljima. Vase vrijeme je iscurilo. Mozes samo fasovati robiju za sva sranja po svijetu koja si napravio naravno sa svojim prijateljima, majmune jedan.

marko

pre 7 godina

Ma ozakonice oni tebe, drtino stara. Radi za vojnu industriju da bi ovi odrzavali 10 vojnih baza u njegovoj arizoni. A posla koliko hoces oko 10 baza. Ma samo pratite pare i sve jasno.

Barbara Liry

pre 7 godina

Mekejn, ako on to ne uradi ubi se. Tako ga uceni. Da svet konacno ima vajde od tebe.

marko

pre 7 godina

Informer nece da objavljuje moje komentare. Tuzicu ih sudu za krsenje prava govora i cenzuru.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija