• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

02.02.2017

23:45

JA NISAM NIŠTA UBLAŽIO: Tramp negirao ublažavanje sankcija Rusiji!

Vesti

JA NISAM NIŠTA UBLAŽIO: Tramp negirao ublažavanje sankcija Rusiji!

Podeli vest

Američki predsednik Donald Tramp danas je negirao da je doneo bilo kakvu odluku o ublažavanju sankcija, uključujući i onih protiv Rusije

"Ja nisam ništa ublažio", kazao je Tramp novinarima, prenosi Tas s. 

Bela kuća je prethodno saopštila da potezi američkog ministarstva finansija kojima se američkim kompanijama dozvoljavaju ograničene transakcije sa ruskom Federalnom službom bezbednosti, predstavljaju rutinu i nisu nagoveštaj ublažavanja sankcija protiv Moskve.

Agencija Rojters prethodno je javila da je američko ministarstvo finansija saopštilo da SAD ublažavaju sankcije protiv FSB koje je zbog navodne umešanosti u sajber napade uveo bivši predsednik SAD Barak Obama.

Portparol Bele kuće Šon Spajser je na pitanje da li saopštenje ministarstva finansija ukazuje na zaokret u politici prema Rusiji, rekao "ne".

"Ne znači. Kako ja razumem to je redovni tok delovanja", rekao je Spajser, prenosi Rojters. 

On je rekao da pitanja o toj odluci treba uputiti ministarstvu finansija




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija