• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

14.02.2017

15:38

(FOTO) UPOZNAJTE INES KNAUS, rođenu sestru Melanije Tramp!

Vesti

(FOTO) UPOZNAJTE INES KNAUS, rođenu sestru Melanije Tramp!

Podeli vest

Poznato je da Melanija Tramp ima rođenu sestru, stariju četiri godine, ali se o njoj zna veoma malo

 

Ona je od uvek bila bliska sa svojom sestrom Ines Knavs, a kao mlađe jedan veći period živele su zajedno u Sloveniji. Najpre su sa ocem Viktorom delile iznajnljeni stan, a zatim im je on kupio drugi u kom su živele samo njih dve.

Od početka Trampove kampanje, Melanijina sestra intenzivno učestvuje u prepucavanjima sa njenim bivšim momcima, koji su izlazili u javnost sa pričama o Melaniji Tramp, tada još uvek Knavs.

Prva dama Amerike promenila je još tada prezime u Knaus, navodno radi lakšeg izgovora, ali je i njena sestra uradila isto.

Ines Knaus danas živi i radi u Njujorku, a usput svakodnevno na svom fejsbuk profilu "radi" i na promociji lika i dela svoje mlađe sestre Melanije. Ali ne vili da postavlja svoje fotografiuje mada, očigledno, nema čega da se stidi.


(VIDEO) KAKO SU SE UPOZNALI MELANIJA I DONALD TRAMP? Za sve je kriv jedan susret u Ljubljani!

Sestre Knavs imaju i polubrata sa očeve strane, kog nikada nisu upoznale, a koji je tokom predizborne kampanje ispričao medijima kako bi jako voleo kada se izbori završe da sa sestrama i ocem ode na piće. Ako je sudeći po reakciji Melanije Tramp na njegov intervju, još tada, izgleda da mu se ova želja neće ispuniti.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dule

pre 7 godina

Добра је и ова старија. Узгред, да није то она Не дај се Инес из песме/рецитације Радета Шербеџија?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija