• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

18.03.2017

09:38

SEKS SKANDAL U BRITANSKOJ KRALJEVSKOJ PORODICI! Princ Vilijam prevario Kejt sa AUSTRIJSKOM LEPOTICOM!

Vesti

SEKS SKANDAL U BRITANSKOJ KRALJEVSKOJ PORODICI! Princ Vilijam prevario Kejt sa AUSTRIJSKOM LEPOTICOM!

Podeli vest

Britanski plemić prošlog vikenda bio na skijanju na Alpima, gde se nije odvajao od australijske manekenke Sofi Tejlor. Spekuliše se da je s njom imao kratku ljubavnu aferu

 

Mogu da razumem zašto je pao na njene čari. Ona je veoma samouverena, prelepa devojka
Glen Kron, fotograf

Britanski princ Vilijam (34) prevario je suprugu Kejt Midlton, spekulišu mediji. Vilijam je prošli vikend proveo sa prijateljima na skijanju na Alpima, gde se posebno intenzivno družio sa australijskom manekenkom Sofi Tejlor (24), dok je Kejt čuvala njihovo dvoje dece u Londonu.

Prema navodima britanskog tabloida "Dejli mejl", Vilijam je prošle subote sa trojicom drugara otputovao u mondensko alpsko seoce Verbije u Švajcarskoj.

- Dva dana su se skijali i uživali u snegu, a pridružile su im se Tejlorova i još jedna plavuša. Vilijam i Tejlorova bili su zajedno na stazi, u restoranima i u noćnom klubu, pa nije isključeno da su imali kratku ljubavnu aferu - objavio je "Dejli mejl".

Bili pred razvodom

Informer

Princ Vilijam i Kejt Midlton u krizi su od decembra 2016, kad su razmišljali čak i o razvodu, otkrio je britanski portal "Intač". Oni su naveli da je krajem prošle godine Kejt pobesnela jer joj je kraljica Elizabeta II prebacivala da previše troši i da nije dovoljno angažovana u kraljevskoj porodici.
- Vilijam je stao na babinu stranu, zbog čega je Kejt pobesnela. Njih dvoje su se zbog toga toliko udaljili da su morali da idu na bračno savetovanje - objavio je portal.

Na fotografijama koje su napravili paparaci vidi se da se Vilijam nije odvajao od manekenke. Njih dvoje su se stalno smejali i dodirivali. Zajedno su bili i u noćnom klubu "Farine", gde su pili pivo i žestoka pića do ranih jutarnjih sati. Vilijam je celu noć plesao sa Tejlorovom i glupirao se pred prijateljima.

Manekenkin drug, fotograf Glen Kron, kazao je da je princ bio potpuno opčinjen Australijankom.

- Stalno je gledao u Sofi i sve vreme pričao sa njom. Mogu da razumem zašto je pao na njene čari. Ona je veoma samouverena, prelepa devojka u čijem društvu je jako zabavno - rekao je Kron.

Međutim, svojim ponašanjem princ Vilijam, koji inače važi za uzornog člana kraljevske porodice, razočarao je mnoge Britance. Javnost je posebno kritikovala princa zato što je svojim razvratnim ponašanjem ponizio suprugu Kejt.

- Kako je Vilijam mogao tako da osramoti Kejt u javnosti? Mogu samo da zamislim kako se ona osećala dok je svuda u medijima gledala fotografije svog supruga kako flertuje i pleše sa nepoznatim plavušama u noćnim klubovima u Švajcarskoj. Na kraju krajeva, čak i da Vilijam nije imao ljubavnu aferu, Kejt se sigurno osećala prevareno i iznevereno - napisala je kolumnistkinja "Dejli mejla" Džen Mojer.

Informer

Britanci su Vilijamu zamerili i to što je zbog provoda u Alpima propustio ceremoniju u Vestminsterskoj opatiji, koju je povodom dana Komonvelta organizovala njegova baba, kraljica Elizabeta II. Na toj svečanosti bili su skoro svi članovi kraljevske porodice, uključujući Elizabetinog muža princa Filipa, njenog sina princa Čarlsa i njegovu suprugu Kamilu, kao i Vilijamovog brata princa Harija. Međutim, Kejt se nije pojavila jer joj se muž provodio van zemlje.

Princ i njegova žena jedva da razgovaraju

Informer

Princ Vilijam i Kejt pojavili su se u petak prvi put zajedno u javnosti nakon njegovog razvratnog vikenda na Alpima. Oni su u Londonu odali počast vojnicima na Dan Svetog Patrika, međutim, prisutni kažu da su jedva razmenili nekoliko reči. Vilijam je bio namrgođen, dok je Kejt izgledala utučeno.

 

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
nada

pre 7 godina

Ziv covek gresi - gde je problem ? I tata mu je gresio!!!!!!!!!!!!

kostadin

pre 7 godina

Znači da je princ kratak, ako je afera bila kratka. Ili je princ bio brz.

pauna

pre 7 godina

pa i princ je od krvi i mesa.i on je covek sa svim slabostima.sta je jedan flert.sad svi mogu da se provode a princ ne moze vidi ti licemerja.a kejt je princeza sta je briga.jedina nosi njegovo prezime e boze moj.

Petar Golemi

pre 7 godina

Kate, prevari i ti princa , na primer sa mnom!!!!!!!!

zena kao iz logora

pre 5 godina

kejt je zgodnija od ovog kostura koji lici na ragu. MOzda je zabavna ima dobru mesalicu betinjerku i nema morala zasigurno. Stavite ga na poligraf.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija