• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: rtrs

30.03.2017

17:11

(VIDEO) MONSTRUM NA TOČKOVIMA: Nova limuzina za Putina!

Vesti

(VIDEO) MONSTRUM NA TOČKOVIMA: Nova limuzina za Putina!

Podeli vest

Na severu Švedske, fotografi su uspeli da snime retke fotografije dobro čuvanog vozila, prototipa buduće limuzine koja se razvija za potrebe ruskog predsednika


Prvobitno se smatralo da je reč o kineskoj kopiji Bentlija ili Rols Rojsa, ali se ispostavilo da je reč o budućoj limuzini za ruskog predsednika Vladimira Putina.

Automobil se razvija pod kodnim imenom Kortez, a projekat vodi lokalni institut NAMI, dok se u izradi intenzivno sarađuje sa Poršeom, navode izvori.

Porše je, navodno, bio zadužen za razvoj motora i menjača, tako da se očekuje da će se u njega ugrađivati tvin-turbo 4.0 V8 koji razvija 550 KS.

Očekuje se da će se po završetku projekta, ova limuzine nuditi i u slobodnoj prodaji.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija