• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

16.04.2017

20:10

ERDOGAN: Rezultati referenduma su jasni!

Vesti

ERDOGAN: Rezultati referenduma su jasni!

Podeli vest

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan izjavio je večeras da je rezultat refernduma "jasan" i pozvao je premijera i lidera nacionalističke partije da im čestita na ishodu, javio je Rojters, pozivajući se na neimenovane izvore bliske predsedniku

Istovremeno, AP javlja da Erdoganove pristalice uz vatromet slave u Istanbulu rezultate referenduma dok prebrojavanje ulazi u završnicu.

Prema poslednjim preliminarinim rezultatima, na osnovu prebrojanih 98,2 odsto glasova - 51,31 je glasalo "za", navodi Anadolija.

Građani Turske su se na referendumu izjašnjavali o ustavnim promenama, kojima bi se proširila ovlašćenja predsednika Erdogana.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija