• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnik

07.05.2017

23:06

ONA JE PRVA DAMA FRANCUSKE: Brižit Tronje od nastavnice i ljubavnice do supruge i "predsednice"

Vesti

ONA JE PRVA DAMA FRANCUSKE: Brižit Tronje od nastavnice i ljubavnice do supruge i "predsednice"

Podeli vest

Brižit Tronje, supruga Emanuela Makrona, koji je pobedio na predsedničkim izborima u Francuskoj, u njegovom životu prisutna je još otkad je bio 15-godišnjak, isprva kao njegova nastavnica, potom u godinama koje slede ljubavnica, a zatim supruga i prva dama

Brižit, koja je 24 godine starija od svog supruga, biće uz njega i kada taj 39-godišnji Evropejac bude preuzeo dužnost kao dosad najmlađi predsednik moderne Francuske, prenosi AFP.

FRANCUSKA JE DOBILA NOVOG PREDSEDNIKA! KONAČNI REZULTATI: Makron 66,06 odsto, Le Pen 33,94 odsto glasova birača!

Elegantna i vitka, 64-godišnja Brižit je najbliža Makronova saradnica, kojoj je obećao zvaničnu ulogu u predsedničkoj palati.

KO JE NOVI PREDSEDNIK FRANCUSKE: Emanuel Makron - čovek "u pokretu"

- Svake večeri razmenjujemo šta smo čuli jedan o drugom. Moram da obratim pažnju na sve, da dam sve od sebe da ga zaštitim- rekla je ona u intervjuu za magazin „Pari mač“ prošle godine.

Public

Brižit se našla na naslovnim stranicama skoro desetak časopisa, ruku podruku sa mužem na raznoraznim skupovima, fascinirajući svet svojom neobičnom romansom.

(VIDEO) SPREČEN NAPAD NA MAKRONOVE PRISTALICE: Policija zaustavila pohod maskiranih demonstranata!

Međutim, pre svega toga, ona je bila supruga drugog muškarca i majka troje dece, koja predaje francuski, latinski i dramu.

Rođena je u Amjenu, gde i Makron, u dobrostojećoj porodici koja se uspešno bavi proizvodnjom testenine i čokolade.

Reuters

Početkom 1990-ih veoma ju je zaintrigirao mladić koji je glumio u jednoj predstavi - to je bio Emanuel, kome je odmah pritekla u pomoć u radu na jednom tekstu i - tada su počeli da grade vezu.

ŠOKANTNI DETALJI VEZE O KOJOJ BRUJI CEO SVET: Makron se oženio babom U INAT RODITELJIMA!

Tada 39-godišnja nastavnica bila je „potpuno očarana“ Emanuelovom inteligencijom, a osećanja su bila obostrana i, dva meseca kasnije, on joj je, kao 17-godišnjak, obećao da će se oženiti njome „šta god radila“.

ŠIPTARI UMISLILI DA SU BITNI! Preševa jone: Le penova izgubila, jer je Srbima htela da vrati Kosovo!

Makron je nastavio školovanje, ali je sve vreme bio sa njom u vezi, da bi na kraju ona napustila prvog muža i godinu danas kasnije, 2007, udala se za Makrona, preselivši se u Pariz, gde je nastavila da radi kao nastavnica.

Reuters

Oni koji poznaju Brižit opisuju je kao srdačnu i racionalnu ženu, koja odiše šarmom i pozitivnom energijom.

Ona je uz Makrona bila i danas, kada je glasao u drugom krugu predsedničkih izbora, fokusirana na život s mužem političarem, i pokazala je ogromnu posvećenost izbornoj kampanji.

- Srećna sam što ovo delim sa Emanuelom, iako kad je reč o politici nisam imala mnogo izbora- rekla je Brižit, istovremeno izrazivši želju da, kao prva dama, pomogne mladim ljudima koji se hvataju ukoštac s mnogobrojnim problemima.

BUDUĆI LIDER FRANCUSKE GEJ OŽENJEN BABOM! Favorit u trci za francuskog predsednika vodi dvostruki život!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ljubo

pre 6 godina

Pederski Brisel je dobio jos jedan par u vrhu ,da moze biti uzor " globalizaciji evropskog siromastva " ...

Lucky

pre 6 godina

Baboklepac ):):). Nevjerovatno,muškarac od 39 godina žvalji babu od 64. Čovječe pa ja imam malo više od tebe a nikad nisam poljubio starije od 23 . Kako babe ljubiti možeš ?!

alexander

pre 6 godina

sto se mene tiche mogao je i tutankamona da ozeni....cestitka za pobedu i debeo kowerat (posto nismo bili na swadbi).....i pobedio je nasx kandidat....tako to ide....ili da nastawimo da kukamo-jeftinije je ! ! !

Peca

pre 6 godina

Baba kao "prva dama" Francuske, eto dokle je stigla ta izvitoperena zapadna "demokratija"...

marko

pre 6 godina

Prva dama ili prva baba francuske. Kad ustane kuka i motika, elitama ce biti gore nego u francuskoj revoluciji. Giljotina ce biti kao setnja kroz park naspram sto im predstoji. Oni misle da ce svet gurnuti u jos jedan svetski rat pre nego im narod zakuca na vrata. Ali ne brini te se, zaslepljeni su od moci.

melanija

pre 6 godina

Ludilo! Pa svijet ide u totalu mpropast. Neka nam je Bog u pomoci.

nada

pre 6 godina

Sto je babi milo to joj se i snilo !!!!!!!!!!!! U buducnosti bice tu jos skandala !!!!!!!!!!! Zar nije kaznjivo zavodjenje maloletnika ????????

alimpije

pre 6 godina

Da je u Americi završila bi na robiji jer je zavela maloletnog učenika.

Rale

pre 6 godina

Mislim da je greška u naslovu .Trebalo je pisati prva baba Francuske.

ČITATELJKA

pre 6 godina

Sada nije baba, sada je Prva dama? Odličan izbor Francuza: nisu hteli fašistkinju Lepen - već centrističkog Makrona, odanog EU i njenim vrednostima. Bravo za građane Pete republike!

jadranin

pre 6 godina

verujem da mu je mama njenih godina. Ova je matora i za mene, a meni je 56-ta.

NOLAN BILAN

pre 6 godina

ZAR SKORO U AMERICI NIJE NA 10 GODINA ZATVORA OSUDJENA PROFESORICA KOJA JE SPAVALA SA UCENIKOM ? ZA OVOG BABOJEBCA ZAKON NE VAZI. \n

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija