• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

19.05.2017

21:54

LOŠE VESTI PO TRAMPA! ANKETE - ROJTERS/IPSOS: Predsednikov rejting najniži od inauguracije!

Vesti

LOŠE VESTI PO TRAMPA! ANKETE - ROJTERS/IPSOS: Predsednikov rejting najniži od inauguracije!

Podeli vest

Javna podrška predsedniku SAD Donaldu Trampu opala je na najniži nivo od njegove inauguracije, sa 38 odsto Amerikanaca koji odobravaju njegovo vođenje Bele kuće i 56 odsto državljana SAD koji ga ne odobravaju, podaci su danas objavljene zajedničke ankete Rojters i Ipsos

Preostalih šest odsto anketiranih izjavilo je da su im "osećanja pomešana", prenosi Rojters.

Istraživanje je obavljeno od 14. do 18. maja, nakon što je Tramp optužen da se nije na odgovarajući način odnosio prema poverljivoj dokumentaciji i da se mešao u istragu FBI.

Rojters ocenjuje da su Amerikanci postali oštriji prema Trampu nakon burne nedelje u Beloj kući, tokom koje se predsednik SAD borio protiv konstantne navale kritičkih navoda u medijima koji su pojačavali zabrinutost vezanu za veze njegove administracije sa Rusijom.

BLUMBERG O ODNOSIMA VAŠINGTONA I KREMLJA: Američka opsesija Rusijom "otela" Trampovo predsedavanje SAD!

HIT PORUKA ZA TRAMPA! Bela kuća postaje Hram Vasilija Blaženog na naslovnoj strani Tajma!

ONO KAO KAD TI HILARI DAHĆE ZA VRAT, TRAMP: Imenovanje Milera za savetnika, pokazuje koliko su SAD podeljene!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Olja

pre 6 godina

Ankete se prave po potrebi. Rezultati izbora su odavno poznati

Lola

pre 6 godina

Eto sta mu rade njihovi mediji kad se udruze protiv njega ! Ne cudi me nista jer se i kod nas desava isto sa skoro svim medijima na celu sa hrvatom Rodicem ! Zato ,,ne valja INFORMER,, i TV PINK jer izvestavaju i brane svoju drzavu pisuci istine ! Zato i ambasador SKOT besni .....!

CICKA

pre 6 godina

Да ли је он знао да Американци бомбардују легалну војску Сирије, ако је знао и дозволио о чему се овде прича и овај човек велича ако није онда у реду , да ли може то да се зна. Да ли му је то неко урадио иза леђа ?.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija