• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug/sputnik

01.06.2017

22:37

ROGOZIN: RUSIJA IMA S-300 ZA SRBIJU! Ipak isporuka moćnog oružja zavisi od JEDNOG VAŽNOG DETALJA!

Vesti

ROGOZIN: RUSIJA IMA S-300 ZA SRBIJU! Ipak isporuka moćnog oružja zavisi od JEDNOG VAŽNOG DETALJA!

Podeli vest

Ruski vicepremijer Dmitrij Rogozin izjavio je da je Srbija "mnogo više zainteresovana" da od Rusije nabavi protivvazdušne raketne sisteme "Tor" i "Buk" nego rakete S-300, dodavši da će kupovina zavisiti od srspkog budžeta

- S-300 je skup sistem. Košta puno, ima li Srbija finansije da to plati?- upitao je Rogozin u obraćanju novinarima na Međunarodnom ekonomskom forumu u Sankt Peterburgu.

Rogozin je kazao da je "Srbija mnogo više zainteresovana za stvaranje mreže vazdušne odbrane za potrebe borbe iz blizine i za ovu svrhu mi imamo ''torove'' i ''bukove'', naoružanje za borbu iz blizine i na srednju udaljenost".

- Što se tiče S-300 i S-400, oni su za borbu na veliku udaljenost. Tako da će zavisiti od budžeta koliko će srpska vlada biti spremna da potroši za to- naveo je zamenik premijera Rusije.

Međunarodni ekonomski forum u Sankt Peterburgu, koji je postao vodeća globalna platforma za komunikaciju poslovnih krugova i razmatranje ključnih ekonomskih pitanja, ove godine se održava od 1. do 3. juna.

RUSIJA ĆE ČUVATI GRANICE SRBIJE! Potpredsednik Ruske Federacije Dmitrij Rogozin potvrdio odlične odnose MOSKVE I BEOGRADA!

(VIDEO) SRBIJA POD ZAŠTITOM RUSIJE! MOSKVA MENJA RATNU TAKTIKU I SPREMA ZASTRAŠUJUĆA ORUŽJA: Napad je najbolja odbrana!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
vlada

pre 6 godina

Ko bre nema para? Daj pet S-300!Ili pet ili ni jednu!!!

Ja

pre 6 godina

Normalna stvar. Takvo oružje košta i niko nije toliko bogat da ga poklanja, pa ni Rusija.

Mig29

pre 6 godina

Може брате Рогозине, на рате и уз скидку од 50%. Договорились?

crni

pre 6 godina

Presednice reci i izdaj ceh dijaspori ako treba odmah S-400

alexander

pre 6 godina

S"OBZIROM KOLIKO SU NAS JELJCIN,KOZIREW I OSTALI IZJEBALI MOGLI BI DA CHASTITE BAREM 2 DIWIZIONA....ONAKO BRATSKI...I PAR SUHOJA....DA UZWRATIMO POSETU...AKO NAM NEKO DODJE...NENAJAWLJEN...

znik

pre 6 godina

Super onda to Nudite Hrvatskoj , Rumuniji, Albaniji, Bosanskoj federaciji i tako tim proverenim prijateljima Rusije( ukljucujuci Bugarsku !) jer ce vam oni biti ti koji ce vam vas barjak u Evropi drzati.....Sankcije su vam svi uveli osim nas a ti pricas o nasem budzetu?! A kako bi bilo malo da se vi zaigrate i date nam one najstarije modele kojih imate na pretek ( jedan ili dva sistema ) a mi na 10 godina da vam otplatimo......Ajde dosta saha vise il hocete da ste igraci ili necete...i ako necete da mi uvodimo sankcije pa vi idite u CG da se sanjima dogovorite oko pedale koje je jedna marioneta vama isposatavila.....

Vladimir

pre 6 godina

Vojska Rusije ce uskoro zameniti sisteme S-300 modernijim sistemima S-400 i S-500. Rusija se obavezala da ce svim clanicama ODKB-a pokloniti S-300. Nazalost Srbija nije clan ODKB-a tako da cemo morati da platimo ako zelimo da nase nebo cuva S-300.

Gavra

pre 6 godina

Rusija je 2015. stavila veto na britansku rezoluciju, cija je svrha bila dalje rusenje i totalno ukidanje Republike Srpske. Rusija je time dalje komadanje Srbije odlozila na neodredjeno vreme, jer se Srbija brani u Republici Srpskoj i na severu Kosova, i to pre svega regioni Raske, Bujanovca, Bosilegrada i Dimitrovgrada. Treba se podsetiti da je pobuna na Kosovu krenula pocetkom 1998. neposredno nakon totalne integracije istocne Slavonije u sastav Hrvatske. NATO se nece usuditi da podstice dalje komadanje Srbije sve dok po njihovom ukusu ne resi pitanje Republike Srpske i severa Kosova. Treba se setiti, sta je 2015. Rusija rekla po pitanju britanske rezolucije "Necemo staviti veto, ako to od nas ne zatrazi Srbija", Srbija je nakon toga zatrazila veto od Rusije, a ono sto je neko propustio da kaze narodu, je da se taj ruski veto placa u naturi neuvodjenjem sankcija Rusiji. Tako da Rusi Srbiji nista ne duguju, jer oni svojom zastitom Republike Srpske stite srpske nacionalne interese, ako neko odluci da kupi oruzje od Rusije morace da ga plati po ekonomskoj ceni. U slucaju bilo kakvog kvarenja odnosa Srbije sa Rusijom, ponovno bi bila pokrenuta anti-srpska britanska rezolucija...

PETAR 1

pre 6 godina

komentari puni duha i sale mi kao narod uvek smo voleli salu, ali i ovoga puta bice \" a od kuma (rusa) televizor\". \n

Rade

pre 6 godina

Srbin sam ali ne bih dao Srbiji nista dzabe dokle god ne dozvole da Rusija izgradi avio raketnu bazu ne jednu nego dve i onda ce sve biti gratis i S300 i BUK i MIGOVI I SUHOJI ma bili bi MALA RUSIJA, e tek bi onda svi pregovarali sa nama, a sta ovi rade dobiju od Amera hamere pa sa njima se ne ratuje i ne moze zemlja da se odbrani ali ovoj vlasti je izgleda sladje Americko G..NO nego kolac iz Rusije i zato mora da lete sa vlasti.

Mile

pre 6 godina

Za to sredstvo (naravno i svu pratecu opremu) se isplati da donesemo zakon o samodoprinosu (svak prema svojim mogucnostima i obrazu). To bi bilo kao da svako zida crkvu. Naravno, sve transparentno i jasno. Ko bi odatle ukto dinar odmah na dozivotnu robiju. A bilo bi lepo da tu akciju blagislovi i SPC, i anatemise eventualnog lopova.

Vrca

pre 6 godina

Neka plate:Miskovic,Delic,Sutanovac,Dinkic,Milosavljevic,Bogicevic,Zekstra,Labus i njegov zet, sta je sa onim Senicem ,Vuk Draskovic,razni narko klanovi....eto pare...dijaspora..crkva a ne popovi da voze dzipove i bludnice....

Niki445

pre 6 godina

Ma kakav S-300 to zastarelo,nema ništa bez S-400 i Buk M3,M2....kupiš jednom i ne brineš...može samo da se dopunjavaju posle..

Marko

pre 6 godina

Ha ha ha ha ha e baš volim!! Zavuče nam ga ovaj Rogozin! Zapravo, najviše ja zavuko rusofilima putinovskog tipa!! Zaje... je obožavaoce diktatora Putka ! A to su ujedno i njegovi obožavaoci! E neka! Sve leže na svoje mesto! Istina o "bratskoj" pomoći polako isplivava! Braća do mojega.

vlasko

pre 6 godina

Sta breeee pareeeeeee?? Zar nije bila prica da ROSSIJA poklanja 2300-400-50000 + Migove + Suhoje + Zalto + Dijamante itd itd itd... Otkud sada pare, kakve pare, pa mis mo braca!!!!!

srbaa

pre 6 godina

Najbolje da ga uvezemo preko Win-Wina. Manja marza, veci rabat i to mislim oskudacija...

Drago

pre 6 godina

Da barem pošalju one poklone, a nema ni njih, a izgleda, da su pokloni ponuđeni samo ako kupimo nešto veliko i koje puno košta. Ne daje ni jedna država ništa džabe bila to Amerika ili Rusija džabe nema uvjek je nešto od zada što je uslov za nešto kao džabe. Previše se mi radujemo i nadamo, da će nam neko nešto dati onako usput. Uzdajmo se use i u svoje kljuse.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija