• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

01.07.2017

20:20

SUDAR BRODOVA U TESNACU IZMEĐU VELIKE BRITANIJE I FRANCUSKE! Tanker za prevoz nafte udario u teretnjak!

Vesti

SUDAR BRODOVA U TESNACU IZMEĐU VELIKE BRITANIJE I FRANCUSKE! Tanker za prevoz nafte udario u teretnjak!

Podeli vest

Tanker za prevoz nafte i veliki teretni brod sudarili su se danas u Doverskom tesnacu između Velike Britanije i Francuske, ali nije bilo povređenih niti je zabeležena opasnost od zagađenja, te su oba broda mogla ponovo da zaplove, saopštili su francuski zvaničnici

Lokalna pomorska prefektura saopštila je da se sudar dva broda sa zastavom Hong Konga dogodio tokom noći, 32 kilometara od francuske luke Denkerka, u britanskoj zoni tesnaca između Lamanša i Severnog mora.

Kako se navodi, nijedan od 27 člana posade tankera niti 22 člana posade teretnog broda nije povređen, preneo je AP. 

Prefektura je saopštila da je 183 metara dugačak tanker, koji prevozi 38.000 tona benzina, mogao da ponovo zaplovi ka belgijskoj luci Antverpen, a teretni brod je pretrpeo manju štetu i uputio se ka Denkerku. 

Prema navodima prefekture, situacija je sada pod kontrolom i ne predstavlja rizik od zagađenja niti od opasnosti za plovidbu u tesnacu. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija