• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

21.08.2017

13:42

FRANCUSKA POLICIJA: Napad u Marseju zasad NIJE TERORISTIČKI AKT!

Vesti

FRANCUSKA POLICIJA: Napad u Marseju zasad NIJE TERORISTIČKI AKT!

Podeli vest

Jutrošnji incident u Marseju, u kome neimenovani muškarac kolima uleteo u dva autobuska stajališta, francuska policija u ovom trenutku još ne smatra terorističkim aktom

U tom napadu jedna osoba je poginula, a druga povređena. Policija savetovala građane da izbegavaju oblast stare luke, gde se dogodio incident.

U prvo stajalište vozač (35) je uleteo oko 8:15 sati, a pola sata kasnije i u drugo, udaljeno nekoliko kilometara, navela je policija, a preneo je Rojters.

- Udaljenost koju je prešao vozač ukazuje na određenu odlučnost. Ali pitamo se zašto baš ta stajališta? Ako je neko hteo da napravi pokolj, druga mesta u Marseju su logičnija - rekao je predstavnik policije.

Vozač je uhapšen, a izvor blizak policiji kaže da je on od ranije bio poznat policiji po manjim kriminalnim delima, kao i da ima psihološke probleme.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija