• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/dailystar.co.uk

05.09.2017

23:25

(VIDEO) U BESU AUTOMOBILOM POKOSIO LJUDE: Porodična svađa, uzrok incidenta u španskom gradu Uelvi?!

Vesti

(VIDEO) U BESU AUTOMOBILOM POKOSIO LJUDE: Porodična svađa, uzrok incidenta u španskom gradu Uelvi?!

Podeli vest

Najmanje dve osobe su povređene kada je automobil uleteo u grupu ljudi ispred jednog bara u španskom gradu Uelvi, što je izazvalo strah od terorizma, nakon nedavnih terorističkih napada u Barseloni i Kambrilsu, prenose španski mediji

Policija je, pak, saopštila da je razlog napada verovatno porodična svađa koja se odigrala nešto ranije. Dva muškarca, stara 18 i 31 godinu, povređena su u incidentu.

Svedoci tog događaja snimili su video, koji prikazuje crni automobil na sredini ulice i ljude okupljene oko vozila, koji bacaju stolice i druge delove nameštaja. Zatim se vidi muškarac koji izlazi iz automobila i beži.

Policija je saopštila da je uhapsila vozača, ali nije poznato sa kakvim optužbama će se suočiti.

- Građani su pretrpeli napade panike, jer su videli automobil kako uleće među ljude - izjavio je savetnik za bezbednost građana Huelve, Enrike Gavin.

(FOTO/VIDEO) ŠPANIJA NA UDARU TERORISTA: Policija identifikovala tela trojice napadača, U TOKU JE POTERA ZA SAUČESNICIMA!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija