• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.10.2017

20:00

KIM BI BOGINJAMA DA POBIJE AMERE! Satanizaciji lidera Severne Koreje nema kraja

Vesti

KIM BI BOGINJAMA DA POBIJE AMERE! Satanizaciji lidera Severne Koreje nema kraja

Podeli vest

Režim u Pjongjangu planira da iskoristi virus malih boginja i bakterije antraksa i kuge protiv vojnika SAD. To tvrdi ugledni Univerzitet Harvard, koji se priključio propagandnim napadima na Kim Džong Una

Severnokorejski lider Kim Džong Un pomoću virusa malih boginja i bakterija kuge i antraksa planira da pobije američke vojnike. To je najnoviji u nizu propagandnih napada na režim u Pjongjangu, koji je ovog puta izneo ugledni Univerzitet Harvard iz SAD.

Stvaranje panike

Izveštaj je objavio Harvardov Belfer centar, koji je dosad smatran jednim od najuglednijih na svetu. Naučnici tog centra pozivaju se na istraživanje ministarstva odbrane Južne Koreje, koje tvrdi da Kim već mesecima priprema opasno biološko oružje.

- Severna Koreja je u svojim tajnim laboratorijama razvila 13 različitih tipova bioloških agenasa koji mogu da se brzo upotrebe kao moćno oružje. Najsmrtonosniji su antraks, male boginje i kuga. Kim Džong Un će njih najverovatnije iskoristiti, ukoliko bude želeo da napadne neprijatelje. Takvi napadi su mnogo izgledniji od onih nuklearnih, kojima preti - piše u izveštaju.

UDRUŽUJU SE NEPRIJATELJI AMERIKE: Severna Koreja pozvala Iran U BORBU PROTIV NEPRAVDE!

Smešno
Slika o Kim Džong Unu u zapadnim medijima je toliko izvitoperena da je postala smešna

U dokumentu se dodaje da bi Kim želeo da isproba svoje novo oružje na američkim vojnicima koji su stacionirani u bazama u Južnoj Koreji i na pacifičkom ostrvu Guam.

-Male količine opasnih virusa i bakterija mogu da pobiju hiljade ljudi za kratko vreme. Ako bi se u gusto naseljenom gradu ili vojnoj bazi prepunoj osoblja prosulo nekoliko kilograma antraksa, stradalo bi više od 50 odsto populacije koja živi u okolini mete. Ako bi se moćni virusi i bakterije koristili u većoj količini, mogli bi da usmrte desetine hiljada ljudi, ali i stvore strašnu paniku i parališu društvo - navodi se u izveštaju.

Taj dokument je objavljen nakon upozorenja niza američkih eksperata da Severna Koreja u fabrikama pesticida proizvodi serije opasnih virusa.

- Kim Džong Un svoj Biotehnološki institut koristi kao paravan za proizvodnju smrtnonosnih virusa. Uobičajeno je da fabrike pesticida i insekticida služe kao paravan za proizvodnju sofisticiranog naoružanja - svojevremeno je tvrdila američka hemičarka Melisa Hanam, koja radi u centru "Džejms Martin" u Seulu.

AMERIMA PRST U OKO: Severna Koreja priznala KRIM KAO DEO RUSIJE!

Opravdanje za invaziju

Međutim, Harvardov izveštaj je među stručnjacima izazvao podsmeh.
- Jedna o najuglednijih visokoškolskih institucija na svetu uključila se u direktnu propagandu protiv Kim Džong Una. Taj čovek je postao sinonim za zlobnog diktatora koji ubija svoje saradnike i hoće da napakosti celom svetu. Slika o njemu u zapadnim medijima je toliko izvitoperena da je postala smešna. Vođa Severne Koreje postao je svetski neprijatelj broj jedan da bi se opravdala eventualna vojna intervencija na Pjongjang - naveli su eksperti.

 

 


 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Smrad

pre 5 godina

Baš lepo kako se Srbija svrstala uz malo društvo branilaca Severne Koreje.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija