• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: web-tribune

30.10.2017

12:39

(VIDEO) IZRAEL SPREMA VOJNU AKCIJU PROTIV TEHERANA! Iran ne sme da napravi atomsku, niti da dobije Siriju!

Vesti

(VIDEO) IZRAEL SPREMA VOJNU AKCIJU PROTIV TEHERANA! Iran ne sme da napravi atomsku, niti da dobije Siriju!

Podeli vest

Izrael je spreman da preduzme vojnu akciju kako bi obezbedio da Iran nikada ne dobije nuklearno oružje, izjavio je izraelski ministar za obaveštajne poslove Izrael Kac

On je tokom posete Tokiju rekao da, ukoliko međunarodni napori, koje predvodi predsednik SAD Donald Tramp, ne pomognu u sprečavanju Irana u dostizanju nuklearnih sposobnosti, Izrael će sam da se odluči na vojnu akciju.

Izrael je već ranije preduzimao jednostrane korake, bez saglasnosti svog glavnog saveznika SAD, uključujući vazdušne napade na nuklearni reaktor u Siriji 2007. godine i napade u Iraku.

TILERSON: Tramp se neće povući iz nuklearnog sporazuma sa Iranom

Kac je dodao da je zamolio Vladu Japana da podrži Trampa u izmeni sporazuma sa Iranom i dodao da je pitanje samo da li će japanske kompanije početi da rade u Iranu ili za njih to ne predstavlja važno pitanje.

Ministar je pozvao i na sankcije, kako bi sprečili Iran da iskoristi Siriju kao vojnu bazu iz koje bi iranska vojska gađala Izrael, kao i na korake kojim bi se zaustavio razvoj balističkih projektila u Teheranu.

SUDBINA SRBIJE REŠAVA SE NA CRNOM MORU: SAD čine sve da spreče PUTINA DA OVLADA KASPIJSKIM REGIONOM!


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stojan

pre 6 godina

Ko ce pre upotrebiti atomsko naoruzanje, Izrael ili kauboji. I jedni i drugi jure kao kokoske bez glave. Moze ih neko docekati!!!!

livia

pre 6 godina

Po nekim zapisima, Izrael baca bombu na Teheran, i tu je okidac za pocetak treceg svetskog rata. Plan postoji jos od 70 ih godina proslog veka.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija