• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

29.01.2018

08:33

JEZIVA SMRT U BOLNICI! Došao u posetu rođaci, usisala ga MAGNETNA REZONANCA!

Vesti

JEZIVA SMRT U BOLNICI! Došao u posetu rođaci, usisala ga MAGNETNA REZONANCA!

Podeli vest

Posetilac bolnice, Raješ Maru (32), u Mumbaiju u Indiji, preminuo je od povreda koje je zadobio nakon što ga je uvuklo magnetno polje MRI mašine (magnetne rezonance), za koju mu je osoblje reklo da je isključena. Troje zaposlenih je iz tog razloga uhapšeno

Maru je u subotu uveče posetio stariju rođaku u bolnici Nair u Agripadi u južnom Mumbaiju, kada se dogodila neverovatna tragedija.

Pacijentkinja koju je Maru posetio, koristila je bocu za kiseonik, koju je ovaj nesrećni čovek poneo, kad je osoblje bolnice stariju ženu odvelo na pregled koji se vrši u MRI mašini.

BIZARNA SMRT GOSPOĐE BOND Političarka se upucala dok je nameštala grudnjak-futrolu!

Kako je Maruov zet, koji je isto bio u bolnici, rekao policiji, bolničko osoblje je nesrećnom čoveku reklo da je mašina isključena, i da je bezbedno da uđe sa bocom za kiseonik.

Međutim, Marua je MRI mašina iznenada usisala sa bocom za kiseonik, s obzirom na to da ima jako magnetno polje koje privlači metale.

Raješ je ostao zarobljen između rama mašine i boce koju je držao. Osoblje je odmah reagovalo, izvuklo ga iz mašine i prebacilo na odeljenje hitne službe, ali je Maru preminuo, nakon nekoliko minuta, od posledica povreda koje je zadobio.

KUGLA UBILA SUDIJU! Bizarna smrt na atletskom mitingu u Češkoj

Njegova porodica optužila je bolnicu za nemar, a policija je privela troje zaposlenih na ispitivanje u nedelju ujutru, povodom ubistva. Istraga se nastavlja, a pregledaju se i video-snimci iz bolnice.

Bolnica je suspendovala sva tri člana i pokrenula je istragu, naglašavajući da bolnica nije ni za šta kriva.

- Svuda postoje table i natpisi koji obaveštavaju da ne smeju da se unose metalni predmeti u prostoriju gde se se nalazi MRI mašina. Istrukcije su date. Mi vršimo istragu. Ako se utvrdi da je neko kriv preduzećemo potrebne mere. Ovo deluje kao nesrećan slučaj - izjavio je dr Rameš Barmal u ime bolnice za CNN-News18.

BIZARNA SMRT! Misterija koja je poslužila kao inspiracija za "Dosije X"!

Članovi Maruove porodice kao i meštani, održali su mali protest ispred Ramešove kancelarije tražeći da bolnica preuzme odgovornost za smrt koja se dogodila u njihovim prostorijama.

Ministar Devendra Fadnavis najavio je da će porodica dobiti naknadu za Maruovu smrt u iznosu od 500.000 rupija, odnosno oko 763.000 dinara.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija