• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: vesti-online.com

22.02.2018

13:35

TRAMP TRAŽI ORUŽJE ZA NASTAVNIKE, UČENICI KREĆU NA VAŠINGTON: SAD na nogama posle masakra u školi u Floridi!

Vesti

TRAMP TRAŽI ORUŽJE ZA NASTAVNIKE, UČENICI KREĆU NA VAŠINGTON: SAD na nogama posle masakra u školi u Floridi!

Podeli vest

Američki predsednik predložio je tokom sastanka sa učenicima škole u Floridi, koji su preživeli prošlonedeljnu pucnjavu, da bi trebalo naoružati nastavnike kako bi ubuduće bile izbegnute takve tragedije

Podsetimo, nakon masakra u školi u Floridi u kom je 19-godišnjak ubio 17 osoba i ranio više nih, američka javnost digla se na noge sa zahtevom da se konačno učini nešto po pitanju kontrole oružja, koje se u Americi može nabaviti poprilično lako.

Srednjoškolci širom zemlje planiraju veliki marš povodom toga u Vašingtonu a brojne javne ličnosti su donirale novac kako bi se taj marš i organizovao.

Američki predsednik Donald Tramp, od koga je zatraženo da urgira za kontrolu naoružanja, kasno sinoć sastao se sa grupom srednjoškolaca koji su preživeli pucanje u školi u Floridi, i tom prilikom im je, kako rešenje, ponudio nesvakidašnji predlog. 

On je naime rekao da bi naoružavanje nastavnika moglo da pomogne u sprečavanju masakra.

- Kada biste imali nastavnika koji je vešt i obučen sa oružjem, to bi moglo da okonča napad vrlo brzo - kazao je američki predsednik, priznajući da bi takva ideja izazvala kontroverze.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 6 godina

OVAJ JE LUD. UMESTO DA IH SVE RAZORUŽA, ON ĆE DODATNO DA IH NAORUŽAVA.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija