• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.03.2018

15:35

MRAČNE I JEZIVE tajne nove direktorke CIA! Bila je tajni agent, i LIČNO JE NADGLEDALA MUČENJA U TAJNIM ZATVORIMA!

Vesti

MRAČNE I JEZIVE tajne nove direktorke CIA! Bila je tajni agent, i LIČNO JE NADGLEDALA MUČENJA U TAJNIM ZATVORIMA!

Podeli vest

Za novu direktorku CIA Đinu Haspel vezan je niz skandala o mučenju osumnjičenih za terorizam tokom 2002 godine. Ujedno, Đina je prva žena na čelu ove agencije

Haspelova je nadgledala mučenje dvojice osumnjičenih terorista, a kasnije je naredila i uništavanje video-snimaka koji su dokumentovali brutalno mučenje u tajnom zatvoru na Tajlandu.

Veći deo karijere je provela kao tajni agent, a bila je ključni učesnik programa "specijalnog izručivanja", po kojim su uhvaćeni militanti predavani stranim vladama i držani na tajnim lokacijama, gde su ih mučili pripadnici CIA.

printscreen

Prema pisanju Tajmsa, Zubajdah je mučen tehnikom "voterbordinga" (metoda simuliranja davljenja nalivanjem vodom) 83 puta tokom jednog meseca, a glava mu je udarana o zid, da bi zatim istražitelji zaključili da on ipak nema nikakve korisne informacije.

Mučenje je snimano kamerom, a snimci su sačuvani na bezbednoj lokaciji na Tajlandu, da bi onda stiglo naređenje o njihovom uništavanju. Naredba o uništenju direktno je povezana sa Đinom Haspel.

CIA, SNAJKA, CIA... Đina Haspel preuzela NAJMOĆNIJU ŠPIJUNSKU ORGANIZACIJU NA SVETU!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
jozo daj vode

pre 6 godina

kakav pogled.vidi se da nema nikakvu emociju, a zena!!

Zlata

pre 6 godina

Sve monstrum do monstruma. Iz dana , u dan sve vise jezive stvari se cuju.

Ljubo

pre 6 godina

Pa pogledaj samo tog fasistickog lica i ociju .....

Trtica

pre 6 godina

Pogledajte tk lice i sve ce vam biti jasno.... ĐAVO ORIGINAL....VESTICA

Gresni pop Milorad

pre 5 godina

Ova je samo mladja sestra one fukare Olbrajtove

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija