• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

18.03.2018

21:16

TRAMP OŠTRO KRITIKOVAO MULERA: Istraga o umešanosti Rusije u izbore 2016. je neosnovana!

Vesti

TRAMP OŠTRO KRITIKOVAO MULERA: Istraga o umešanosti Rusije u izbore 2016. je neosnovana!

Podeli vest

Američki predsednik Donald Tramp doveo je danas u pitanje nepristrasnost istrage specijalnog tužioca Roberta Mulera o navodnom mešanju Rusije u izbore u SAD, ocenivši da je neosnovana

Predsednik SAD je danas oštro kritikovao Mulera, čiji je tim zadužen za istragu o navodnom ruskom mešanju u američke predsedničke izbore, zatim bivšeg zamenika direktora Federalnog istražnog biroa (FBI) Endrua Mekejba, koji je otpušten dva dana pred odlazak u penziju, kao i bivšeg direktora FBI-ja Džejmsa Komija, prenela je agencija AP.

Tramp je najpre sinoć naveo na društvenoj mreži Tviter da "Mulerova istraga nikada nije trebala da bude započeta", a potom je ujutro nastavio s tom temom navodeći da je u "Mulerovom timu" istražitelja mnogo onih koji su "tvrdokorne demokrate", da su medju njima pristalice "nepoštene (bivše demokratske predsedničke kandidatkinje) Hilari Klinton", a da nema republikanaca.

Agencija navodi da je istina da su pojedini istražitelji u Mulerovom timu dali doprinos demokratskim kandidatima, uključujući Hilari Klinton, ali da je prema propisima zabranjena diskriminacija pri zapošljavanju na osnovu političke pripadnosti, i dodaje da je sam Muler republikanac.

Prethodno je američki ministar pravde Džef Sešons saopštio je da je dao otkaz bivšem zameniku FBI-ja Endruu Mekejbu, dva dana pred njegov odlazak u penziju.

Tramp je često kritikovao Mekejba i žalio se da je pristrasan pošto se njegova supruga kandidovala za parlament Virdžinije uz podršku fonda koji je vodio saradnik Hilari Klinton.

Mekejb je više od 20 godina radio u FBI-ju i imao ključnu ulogu u pojedinim nedavnim istragama. 

TRAMP U UNAKRSNOJ VATRI: Zbog smene Endrjua Mekejba, IZAZVAO BES BIVŠIH DIREKTORA CIA I FBI!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Branko

pre 6 godina

Zapadnim silama nije bitna prava istina, vec onakva istina moja ne njima u interesu!!!???

POPE

pre 6 godina

Tramp izjavom da istraga protiv Rusije nikad nije trebala da se pokrene priznaje da se Rusija nije ni mesala u njihove izbore.To se znalo a sad se i potvrdilo da su Ameri najveci lazovi na svetu.Nikada nisu ni govorili istinu.

Ljubo

pre 6 godina

Ovog zujova ,ne ** be dva posto niko u svetu.Long live our Russia.

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija