• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnik.rs/Informer.rs

12.04.2018

12:38

A JESI LI I TI MUZIČAR? Tramp sad tvrdi da nikad nije rekao kad će napasti Siriju!

Vesti

A JESI LI I TI MUZIČAR? Tramp sad tvrdi da nikad nije rekao kad će napasti Siriju!

Podeli vest

Američki predsednik Donald Tramp napisao je na Tviteru da nikad nije naveo tačan datum napada na Siriju

Tramp je izjavio da nikad nije precizirao kada će biti izveden napad na Siriju.

- Napad može da se dogodi ili vrlo brzo, ili uopšte ne tako brzo - napisao je Tramp.



Ranije je Zapad optužio Damask za hemijski napad u sirijskoj Dumi, u Istočnoj Guti. Moskva je odbacila informacije o hlornoj bombi koju je navodno bacila sirijska vojska. Ministarstvo spoljnih poslova Rusije saopštilo je da ove klevete o upotrebi otrovnih materija na račun sirijskih vladinih trupa imaju za cilj zaštitu terorista i pravdanje eventualnih spoljnih vojnih napada.

Američki predsednik Donald Tramp obećao je da će do srede doneti odluku o akcijama protiv Sirije kao odgovor na navodnu upotrebu hemijskog oružja. Zatim je napisao na Tviteru da bi Rusija trebalo da bude spremna da obara rakete lansirane na Siriju, a da će te rakete biti "dobre, nove i ’pametne‘".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala iz Banata

pre 6 godina

Ма истински "музичар"...Свира... - Qrcu...од кад је дошао на "чело" САД-е...!

jadranin

pre 6 godina

Iskreno meni ovaj Tramp više lići na cirkuzanta. Muzičar je kulturno zanimanje.Ne radi se ovde da li će Tramp napasti ili ne. Napali bi oni istog dana ali je pitanje da li imaju petlju za tako nešto. Ne treba zaboraviti da su jasno i glasno rekli da će obarati svaku raketu kao i da će tući lansere istih. A to znači da jw svaki američki brod sa koga se ispaljuju tomahavci legalan cilj.A drugo i rusi imaju krstareće i još ko zna kakve rakete. Pa gospodo zapadnjaci izvolite posluženje je spremno.Poenta u svemu ovome je da su ameri ponovo ispali kreteni jer su ih ovi podli englezi navukli na tanak led kako bi u stranu sklonili aferu Škripalj.A englezi su spremni kao da polete. A gde će i dokle videćemo, ako uopšte budu smeli i poleteti.

Radovan

pre 6 godina

Sve je to EPP o pozorište, ajde da vidimo tog šoumena, on misli da samo on ima rakete i da je to sala. Ovoga puta mislim da ne shvata ni on ni nglezi i gospodja Mej da to nije sala. Sirija nemá više šta da izgubi a Rusio su takodje mnogo tamo uložili tako Amerikanci čuvajte se a i Iran je kivan: tako da sve to miriše na opasnu gulaš čorbu koja ce sve oljutiti.

master

pre 6 godina

Jadnice ti si bolestan, potrazi pomoc ako vec nije kasno.

Jo

pre 6 godina

Sve više stičem utisak da ovaj Tramp ima još nekog podstanara u glavi. Otud i nije čudo da drugi moraju za njega odlučivati. Čovek ima tripove koje je nemoguće ispratiti i analizirati, nadam se da ono koferče drže podalje od njega jer on ne bi trebao da odlučuje o ozbiljnim stvarima kao što je opstanak planete.

Garagan

pre 6 godina

Ето шта се дешава кад обесном и бахатом детету дате моћ да дели судбину другима. Биће немилосрдан према слабијим али ће пишкити у гаће када наиђе на себи равном који може да га напичка ко од шале. Лудило куме.

Penzionerj

pre 6 godina

Bolesni lazov. Nemas ti mu.. Nije to Srbija i neke manje i slabije zemlje. Sada si nista i sitni za Ruse.

fisherman

pre 6 godina

Pustice raketu,dve,na nesto nebitno,morace da opravdaju pokretanje sve te skalamerije,i da nahrane ego.

Laki

pre 6 godina

Putine,daj mu rok do kada mora da napadne.Posle toga, proteraj ih kroz Gibraltar sa svim brodovima i trupama,zbog nepoštovanja roka..

Neko iz mase

pre 6 godina

Ako se igraju "kukavice" ,Ameri su upravo "promenuli putanju"

Ljube

pre 6 godina

Koji je ovo klovn, sve više je jasno zaštoje bilo toliko kritike na njegov izbor.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija