• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

29.04.2018

23:13

REŠENA MISTERIJA! Zvaničnici: Makronov hrast u karantinu, ali je dobro!

Vesti

REŠENA MISTERIJA! Zvaničnici: Makronov hrast u karantinu, ali je dobro!

Podeli vest

Posle medijskih navoda da je nestao hrast koji je francuski predsednik Emanuel Makron doneo na poklon predsedniku SAD Donaldu Trampu i koju su zajedno zasadili u dvorištu Bele kuće, oglasili su se zvaničnici koji su rekli da je drvo u karantinu zbog parazita, ali da je dobro

Agencija Rojters objavila je ranije fotografiju uz koju stoji potpis da se, "na mestu na kojem je drvo bilo zasađeno, vidi žuta mrlja".

Međutim, prema američkim i francuskim zvaničnicima, drvo je stavljeno u karantin. Problem: paraziti na drvetu mogli bi da se rašire na ostalo drveće na imanju Bele kuće, prenosi Rojters.

- Zapravo je to bio poseban gest Trampa prema Francuskoj da može da zasadi drvo na dan predsednikove posete - rekao je neimenovani zvaničnik iz Makronovog kabineta.

- Posle toga, sadnica hrasta je vraćena u karantin i uskoro će biti ponovo zasađena u bašti Bele kuće - rekao je taj zvaničnik i dodao: "Ne brinite, drvo je veoma dobro".

Makron je Trampu mladicu hrasta poklonio na početku svoje trodnevne posete Vašingtonu, 23. aprila, kao simbol trajnosti prijateljstva između Francuske i SAD.

Sadnica, inače, potiče iz šume na severu Francuske u kojoj je živote izgubilo 2.000 američkih marinaca za vreme Prvog svetskog rata.

(FOTO/VIDEO) PRIJATELJSTVO NE RASTE NA DRVETU! Nestao hrast koji su Tramp i Makron zasadili KOD BELE KUĆE?!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 5 godina

Budale,pa paraziti neće na parazite,kao što su oni zajedno.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija