• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pravda

10.05.2018

21:50

(VIDEO) SNAJPERISTI BERIĆU NAJVIŠE ODLIKOVANJE DNR, Zaharčenko zahvalan SRPSKOM NARODU NA POMOĆI!

Vesti

(VIDEO) SNAJPERISTI BERIĆU NAJVIŠE ODLIKOVANJE DNR, Zaharčenko zahvalan SRPSKOM NARODU NA POMOĆI!

Podeli vest

U Državnom akademskom muzičkom i dramskom pozorištu u Donjecku održana je ceremonija dodele nagrada vojnicima Donjecke narodne republike

Kako saopštava dopisnik zvaničknog sajta DNR-a, počasne nagrade uručio je predsednik Donjecke narodne republike Aleksandar Zaharčenko. Prvi koji je dobio odlikovanje je srpski snajperista, major Dejan Berić, on je odlikovan najvišim zvanjem- Ordenom Republike. 

Predsednik Donjecke narodne republike Aleksandar Zaharčenko se ovom prilikom zahvalio srpskom narodu.

Major Dejan Berić podelio je utiske ovom događaju na svojoj Fejsbuk stranici.

OBRAČUN SNAJPERISTA! UPUCAN DEJAN BERIĆ, MAJOR VOJSKE DNR: Deki izgubio duel sa ukrajinskim specijalcem!


(VIDEO) OSVETA SRPSKOG SNAJPERISTE: Usred primirja ubili mu prijatelja, on sredio trojicu!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
hvala srbijo

pre 5 godina

a od srpske vojske za to sto se borio na kosovu dobio je onu stvar i da bude na birou bez ikakve sanse da se zaposli. umesto njega dezerteri i oficiri kukavice se kite cinovima i dele im se stanovi.

Ljubo

pre 5 godina

Jos to nije srpska vojska ,to je bivsa JNA u transformaciji koju cine gradjani Srbije !?!?...a dali ce postati srpska vojska to je veliko pitanje .Da se ne lazemo ,....

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija