• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/sputnik.rs

29.05.2018

20:56

RUSKI NOVINAR UBIJEN U KIJEVU!  Ubica ušao u stan i UPUCAO GA?!

Vesti

RUSKI NOVINAR UBIJEN U KIJEVU! Ubica ušao u stan i UPUCAO GA?!

Podeli vest

Ruski novinar Arkadij Babčenko upucan je u Kijevu, saopštio je ukrajinski portal „Obozrevatelj“

Jake policijske snage su na terenu.

- Na broj 102 (hitne službe) stigao je poziv da je u stanu upucan novinar. U stanu su pronađeni tragovi krvi. Njega nisu doveli do bolnice, jer je podlegao povredama - piše portal pozivajući se na izvore.

Savetnik Ministarstva unutrašnjih poslova Ukrajine, Anton Geraščenko, potvrdio je da je Babčenko ubijen.

Kako je Tas s-u potvrđeno u ukrajinskoj policiji, on je preminuo od posledica prostrelnih rana.

Kako prenosi ruska agencija, Ministarstvo unutrašnjih poslova Ukrajine je navelo da je u centru Kijeva ranjen državljanin Ruske Federacije, koji je bio 1977. godište.

- Od zadobijenih rana on je preminuo u kolima Hitne pomoći. Nastradali je voditelj na jednoj od televizija - navodi se u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova Ukrajine.

Ukrajinska agencija UKRINform je takođe prenela vest da je ubijen Babčenko pozivajući se na poruku na tviteru jednog od poslanika ukrajinskog parlamenta.

Deset sati pre informacije o ubistvu Babčenko je napisao da mu je "danas 2. rođendan" jer je na taj dan pre četiri godine mogao da pogine u helikopteru, oborenom u planini Karaču, ali da nije primljen na taj let, jer više nije bilo mesta u letelici.

Radio kao vojni dopisnik u "Moskovskom komsomolcu", za "Novu Gazetu", sarađivao je sa Prvim kanalom ruske TV, a izveštavao je tokom sukoba između Gruzije i Južne Osetije.

U Kijevu je vodio program "Prime. Babčenko" na kanalu ATR.

broj

(VIDEO) UKRAJINSKI RATNI AVIONI LETE IZNAD DONBASA: Kijev u opšti napad kreće tokom Svetskog prvenstva u Rusiji?!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija