• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sputnjik.rs

05.06.2018

20:24

(VIDEO) ŠOK OTKRIĆE, LEH KAČINJSKI JE UBIJEN: Pronađen trag eksploziva na ostacima aviona poginulog PREDSEDNIKA POLJSKE!

Vesti

(VIDEO) ŠOK OTKRIĆE, LEH KAČINJSKI JE UBIJEN: Pronađen trag eksploziva na ostacima aviona poginulog PREDSEDNIKA POLJSKE!

Podeli vest

Poljska komisija za istragu pada aviona kod Smolenska, kada je 2010. godine poginuo predsednik Leh Kačinjski, saopštila je da je pronađen trag eksploziva na ostacima aviona, prenosi agencija RAR

Kako se navodi, tragovi eksploziva su pronađeni i na telima žrtava, iako na mestu pada ništa slično nije utvrđeno. 

Ministar odbrane Poljske Antoni Mačerevič, koji ujedno i prevodi ovu komisiju, u više navrata ja govorio da bi uzrok pada mogao biti eksploziv. 

Uprkos tome, stručnjaci u oktobru prošle godine nisu potvrdili njegove reči, iako su ocenili da je jedan registrator leta aviona zabeležio izuzetno jak izliv energije.

PUTINA MUNDIJAL NEĆE SPREČITI DA KIJEV NAUČI PAMETI: Ako Porošenko krene na Donbas žestoko će dobiti po prstima!

Ruske vlasti su u više navrata saopštile da nisu ni na koji način umešane u pad aviona, dok je predsednik Vladimir Putin sve te optužbe ocenio kao besmislene.

On je ujedno predložio poljskim vlastima da odgovorne za potencijalno podmetanje bombe u avion "potraže kod svoje kuće".

VELIKA VEST, RAK JE POBEĐEN: Molekularni biolozi uspešno "prisilili" ćelije imunog sistema da unište rak dojke!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Branko

pre 5 godina

Nakon 8 g, jel bio Vokeru toj komisiji ili Holandjani koji istrazuju po narudzbi!!!!?????

DRAZA

pre 5 godina

DAL IKOGA U SRBIJI BOLI .URAC KO JE UBIO DOBROGA COVEKA IVANA STAMBOLICA I BACIO U ZIVI KREC NIKOGA JER PO SRPSKOJ LOGICI SRPSKOJ PRAVOSLAVNOJ CRKVI I POLITICARIMA TAKVE I TREBA UBITI JER NISU BILI ZA VELIKU SRBIJU

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija