• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: vostok.rs

06.06.2018

12:55

(VIDEO) DONBAS PRETI DA ĆE POTOPITI UKRAJINSKU FLOTU: Zaharčenko: Čeburaške su spremne u slučaju napada sa mora!

Vesti

(VIDEO) DONBAS PRETI DA ĆE POTOPITI UKRAJINSKU FLOTU: Zaharčenko: Čeburaške su spremne u slučaju napada sa mora!

Podeli vest

Vojska DNR zadržava pravo da otvori vatru u slučaju napada ukrajinske vojske sa mora, rekao je predsednik DNR Aleksandar Zaharčenko

Prema njegovim rečima, protiv ukrajinske mornarice u slučaju agresije će biti upotrebljen VBR sistem domaće proizvodnje "Čeburaška", te da postoji verzija namenjena za uništavanje ciljeva na moru.

- Ako oni objave o manevrima u našim priobalnim vodama, onda zadržavamo pravo da otvorimo vatru po ciljevima na vodi - rekao je Zaharčenko.

(VIDEO) ZAHAROVA ISPUNILA SVOJE DVE MAŠTARIJE! Jedna je plivanje s delfinima. A DRUGA...

Ranije je Kijev saopštio da će ukrajinska vojska sprovesti vežbe u Azovskom moru, te je saopšteno da će određena područja biti zatvorena zbog vežbi, u blizini Mariupolja i Berdjanska.

KAD SE SASTAJU KIM I TRAMP NI MUVA NE SME DA PROLETI: Singapur tokom istorijskog samita zatvara vazdušni prostor






Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Eurofilija

pre 5 godina

Saće jadni rusofili da kažu kako je i Donbas i Lugansk ko i oteti Krim istorijski Ruska zemlja? Ma samo da Tramp digne svi silu Američke ratne flote da samo krene prema Rusiji ma i od tog Putka će napravit anđela ko od onog Kima?

straja

pre 5 godina

Jos jedno dva maila,istina potrudi se da ne budu tako glupi,i odradio si OBAVEZU...mozda postanes jednog dana i "visi samostalni bloger".

Branko

pre 5 godina

Pa kako je onda Kosovo USA!!!!??????? Ne moze svatko da razume te stvari, skini te zapadne naocare, NATO je u vojnoj istoriji on jos postoji da sisa ovce i da im prodaje oruzje!!!!??????? Hrvatima su uvalili avione (stare kante) koji su potrsili casove naleta, naivnog ministra Krsticevica uclanili u neku njihovu akademiju!!!!?????

Branko

pre 5 godina

NATO sila, eno ti pokvareni F 16 kruzi iznad Pule, ne znaju sta ce sa njim, haa haa haa!!!!???????????

Milo

pre 5 godina

Udarao je i Milošević 4g pa se eto već 20g kuka u Srbiji od tog udaranja?

Branko

pre 5 godina

E sad cete dobiti po usima!!!!????? Putin nije Milosevic iako ni Milosevica nije NATO sredio za 3-4 dana kako je planirao!!!!???? A da zaboravio sam da se NATO povecao sa HR koja ima avone da padaju sami!!??? A slag na kraju u NATO cini CG kojoj pola vojske ne odgovara NATO standardim!!!!!!!?????!

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija