• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.06.2018

21:15

PUTIN SA GUTEREŠOM: UN imaju jedinstvenu ulogu u rešavanju kriza!

Vesti

PUTIN SA GUTEREŠOM: UN imaju jedinstvenu ulogu u rešavanju kriza!

Podeli vest

Ujedinjene nacije imaju jedinstvenu ulogu u rešavanju međunarodnih kriza, izjavio je danas ruski predsednik Vladimir Putin tokom razgovora u Moskvi sa generalnim sekretarom UN Antoniom Guterešom

- Uloga UN kao univerzalnog instrumenta za rešavanje kriza u međunarodnim odnosima je apsolutno jedinstvena - rekao je Putin, prenosi Tass.
Kako se navodi, Putin je istakao da je Povelja Ujedinjenih nacija bila je temelj za današnje međunarodno pravo.

VAŠINGTON POST OTKRIVA: Sastanak Putin-Tramp u julu!?

SVET U ŠOKU! Trampova odluka o povlačenju SAD iz Saveta UN za ljudska prava MENJA STVARI IZ KORENA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
slađa

pre 5 godina

UN je potrebna reforma, ali ostaju nezamenjive u kontroli i rešavanju kriza. Ovaj ćorsokak u kome druge institucije preuzimaju ulogu pregovarača u procesima takozvanog pomirenja naroda nanose ogromnu štetu građanima. Na delu su dvostruki aršini. Naročito ovde na Balkanu.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija