• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

21.06.2018

13:57

PUCNJAVAI U KLUBU U BODRUMU! Ubijena poznata pevačica, poreklom iz Bosne!

Vesti

PUCNJAVAI U KLUBU U BODRUMU! Ubijena poznata pevačica, poreklom iz Bosne!

Podeli vest

 U pucnjavi u Bodrumu, poznatom turskom letovalištu, ubijene su dve osobe, a jedna od njih je poznata turska pevačice Hadžer Tulu

Prema pisanju lokalnih medija, incident se dogodio kada su četvorica muškaraca otvorila vatru u klubu Paša u centru grada, a pevačica Tulu (40) je povređena u unakrsnoj vatri i uprkos pokušajima zdravstvenih radnika nisu mogli da joj pomognu, navodi britanski Miror.
U pucnjavi je ubijen i vlasnik lokala, a kako se navodi, napadači su vrlo brzo uhapšeni.

printscreen youtube


Hadžer Tulu je bila i model i glumica i nekoliko trenutaka pre nego što je ubijena objavila je na svom Instagramu video iz provoda u tom klubu.


Kako se navodi, Tulu je rođena u porodici imigranata iz Bosne u Izmiru.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija