• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

26.06.2018

08:23

U PADU AVIONA POGINULE DVE OSOBE: Nesreća u Detroitu

Vesti

U PADU AVIONA POGINULE DVE OSOBE: Nesreća u Detroitu

Podeli vest

U udesu malog aviona u jednom naselju američkog grada Detroit poginuli su pilot i jedan od dvoje putnika, saopštile su danas američke vlasti

Zvaničnici su rekli da je avion tipa "cesna" trebalo da sleti u nedelju uveče na jedan mali aerodrom na istoku Detroita kada je pilot prijavio problem sa izvlačenjem stajnog trapa.

Agencija AP navodi da je avion pri padu udario u drveće i dalekovod, i da se zapalio. 

Zvaničnici su dodali da je jedan putnik, 17-godišnji mladić odveden u bolnicu zbog opekotina i da je u kritičnom stanju. 
Američka agencija za bezbednost saobraćaja (NTSB) je navela da je u toku istraga.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija